arendalsuka nkp 2021For en rask og komplett ødeleggelse av et land er det fundamentalt viktig å utelate kritiske meninger og her er også arrangørene av Arendalsuka en av systemets nyttige idioter.

Arendalsuka og deres lakeier minner oss om Josef Stalin i det kommunistiske Sovjetunionen, som svarte på et spørsmål fra en utenlandsk besøkende om enhver borger hadde sin rett til ytringsfrihet, og svarte: «Naturligvis har alle denne retten, men de må også regne med konsekvenser.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

FMI har ikke denne grunnleggende rettigheten til ytringsfrihet og er de siste tre årene blitt nektet standplass under Arendalsuka. Derfor besøkte vi som sivile besøkende, og av regime-Norge erklært som «statsfiender», Arendalsuka høsten 2021 og hvem traff vi der? Jo, Illustrerende nok for anti-demokratene i Arendalsuka: Mikropartiet og forfektere for anti-demokrati og diktatur, Norges Kommunistiske parti.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

FMI fikk uventet nok tillatelse til å stille disse kommunist-svinene et spørsmål og her er seansen: FMI møter NKP.

Nettredaksjonen