gelius einarEinar Gelius. Bilde: Wikimedia commons.

Gelius utfordret en muslimsk student i dagsnytt 18. Denne unge damen greide ikke å svare på et enkelt spørsmål engang. Det måtte diskuteres i moskeen og tolkes mente hun. Maken til ”naut”. Spørsmålet var om at muslimske kvinner kunne gifte seg med andre enn muslimer eller ikke. Hvorfor denne diskrimineringen når muslimske menn kan gjøre som de vil? Ingen svar fordi at det måtte tolkes i moskeen.

Hvorfor det når det er enkelt presisert i koranen? Det er påtagelig at når disse muslimene blir konfrontert med disse ”budene” i koranen at da må de spørre imamen eller det må tolkes og diskuteres. Sannheten er at de ikke tør å svare og de tåler ikke å bli konfrontert med fakta om denne foraktelige krigslæren islam. For religion er det ikke. Vi burde gjort som Slovenia og avskrevet islam og satt forbud mot svineriet. For svineri er det. Nå meldes det på nettet at muslimer i Sverige rotter seg sammen mot Sverige. De organiserer svertekampanjer og rakker ned på de som holder dem med mat og hus. Snakk om ufine og utakknemlige folk. Men svenskene har laget ris til egen bak dessverre. Men de visste om det før de startet galskapen og mange har advart dem om utviklingen. Men de som ”styrer” vil ikke høre eller ta til fornuft. Det virker som om at borgerkrigen allerede er i gang.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det er prisverdig at presten Gelius holder kampen mot islam ved like. Selv om det ikke kommer frem i lyset så tror jeg at hen har en god del støtte. Jeg kjenner flere som støtter han. Og flere vil det bli om eller når sannheten om islam kommer opp offentlig i full bredde. Men koranen er ikke verdig å bli lest eller sitert i en kirke så det passer bedre utendørs. Nå bør flokken av kristenfolket tone flagg og vise hva de står for. Men ”mørkemennene” som herjet likedan som imamer for en tid tilbake greide å få folket imot seg. Mitt inntrykk er at de var langt på vei på linje med izlam. Det er vel et faktum at mange ”svovelpredikanter” har skremt bort mange både unge og gamle fra både troen og menigheter. Trist for Norge og oss som nasjon. Og på grunn av uvitenheten og motstanden mot predikantene så velger mange å støtte løgnene og falskheten izlam. Men hadde de unge lest koranen og sett hva som er skrevet der så hadde de kastet den i søppelet. Men jeg kjenner jo mange muslimer og de er så snille og hyggelige, sier mange. Jo det er de sikkert, kanskje enn så lenge. Noen er ikke så fanatiske til daglig, men en vet jo ikke på hvilken side de havner når de blir stilt til veggen. Det er nok fanatikere og kjeltringer i den flokken.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Tiden er kommet for Kirken og de få medlemmene å stille opp og protestere mot izlamiseringen av Norge, istedenfor at prester og biskoper velsigner izlam som religion. Men hva kan en forvente av muslimelskere og terroristvenner som støtter terrorister med milliarder av våre skattepenge når våre egne lider nød. En kan antagelig ikke forvente for mye. Izlam vil nok ta over mer og mer om vi ikke får stoppet fremgangen. Fremtiden for Norge er ikke izlam. Er ikke nyhetene fra MENA landene grusomme nok til at folk våkner? Tydeligvis ikke.

Det merkelige er at disse muslimene som er så sterke i troen ikke tør å diskutere noen av disse påbudene og reglene i koranen eller andre skrifter. Uansett hvor vanvittige de er. Har vi virkelig noen plikt til å rette oss etter noe oppspinn som denne karavanerøveren fikk skrevet ned eller overlevert for 1400 år siden? Jeg kan virkelig ikke se noen sunn fornuft i det der. Men med drapstrusler så skal de holde på izlam. Uten hadde ikke dette tøvet eksistert. Hadde folk fått velge så hadde de neppe valgt izlam som ”religion”. For religion er det ikke, men en krigsdoktrine for å herske over dumme folk som ikke kan lese eller skrive. Analfabeter er lette å manipulere. Derfor vil ikke muslimene at folk får utdannelse. Da vil de falske imamene miste makten slik som prestene mistet makten her hos oss da folket lærte å lese. Slik blir det.

Audun Berg
Molde, 5.2.2022