Ursula von der Leyen red wikimediacommons

Lobbyist for BigPharma! Von der Leyen og EU ønsker å avskaffe Nürnberg-koden.

Nürnberg-koden er en sentral etisk retningslinje som fortsatt brukes i dag for utarbeidelse og gjennomføring av medisinske, psykologiske og andre eksperimenter på mennesker.

Helt siden den ble formulert i 1947, har den vært en fremtredende del av de etiske prinsippene for medisinsk utdanning (i likhet med den hippokratiske eden, Genève-løftet og andre medisinske atferds-normer).

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

21. desember i fjor publiserte The Post Millenial følgende rapport: «EU-kommisjonens sjef Ursula von der Leyen snakket med pressen (1.12.21) for å avskaffe Nürnberg-koden, slik at folk kan tvinges til å bli vaksinert mot Covid-19.» En BBC-artikkel ble sitert som kilde. Advokat Michael P. Senger nevner også denne kilden: Ursula von der Leyen beskrev det som «forståelig og passende» at EU-medlemmene diskuterer obligatoriske Covid-vaksinasjoner.

Nürnberg-koden står åpenbart i veien for det digital-farmakologiske maktkomplekset. Avskaffelsen vil også passe for von der Leyens ektemann, Heiko von der Leyen, som er medisinsk direktør for Orgenesis Inc., et selskap som spesialiserer seg på celle- og genterapi, som blant annet kunngjør en cellebasert Covid-vaksine.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Det viktigste er at Europarådet vedtok veldig tydelig den 27.1.21 at regjeringer må sørge for at vaksinering IKKE er obligatorisk og at ingen skal presses politisk, sosialt eller på annen måte til å vaksinere seg med mindre de selv ønsker det.

Men nå ønsker EU-lakeiene i Støre-regjeringen å følge ordre fra EU og sjefs-psykopat von der Leyen å erstatte medisinsk etikk til fordel for en mer enn tvilsom farmasøytisk industri.

Derfor: Vis aktiv motstand til høringsutkastet til regjeringen her.

Nettredaksjonen