header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Trygve Slagsvold Vedum in 2019 red wikimedia commons

Trygve Slagsvold Vedum, Senterparti-bonden som ble globalist. Bilde: Wikimedia commons.

Åpent brev til Trygve Slagsvold Vedum og Jonas Gahr Støre m.fl.

Norvald Aasen med ei breiside til globalistene Trygve Slagsvold Vedum og Jonas Gahr Støre, ang. det som politikerne betegner som en «strømkrise».

Dere snakker om en strømkrise i Norge. (Debatten 10.2.2022.)
Dette er grov bløff overfor det norske folk. Det er ingen strømkrise i Norge. Krisen består i at strømmen sendes ut av landet gjennom strømkabler spesielt til deres elskede EU. Strømkablene ble ikke nevnt med ett ord i Debatten der dere deltok. Havvind fra sør skal føres til Norge, sier dere, ja, den skal sendes til Norge i transitt videre til utlandet. Organisasjonen som vil redde Norge og vår natur var ikke med i debatten, Motvind var for farlig for dere, folket kunne få lopper i blodet og miste tilliten til svadaen dere serverte. Og som fru Brundtland har uttalt: dere mister kontroll over hva folket får vite. Slik er ytringsfriheten i "et demokrati som det norske".

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Men husk nå på både du Jonas og Trygve, dere er bare våre tjenere og dere har ingen rett til å ødelegge verken vår natur eller gi bort landet som vi nordmenn og samer eier. Dere tror at mitt Norge er en plass som dere kan stelle som deres egen private kjøkkenhage. Dette godtar jeg og mitt folk ikke!

Det er dagens flertallspolitikere som er vårt lands krise, ikke strømmen der det ikke er noen krise, om dere ikke var opphengt i alle idiotiske knefall og underkastelser overfor fanatikere som skal gjøre Norge til en søppelplass for at vi skal redde verden, og der dere tror at verden vil tilbe dere om dere bare avhender og ødelegger vårt Norge. Utlandet vil bare se på dere slik vi gjør den dagen vi er blitt en minoritet i eget land, og andre vil forvalte landet kun for pengene og landets verdier. Da er omtanken og følelsene for fedrelandet borte og kommende generasjoner kan takke de ansvarlige, der også dere finnes. Jonas og Trygve pluss så mange andre: Dere er Norges krise, slik jeg ser det!

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Dette korte brevet har dere tid til å lese, men nå er det skrevet av en nordmann – meg – og vi stiller nå igjen bakerst i køen i vårt eget land, slik vi har gjort gjennom hundrevis av år tidligere i historien. Og deres allierte, Erna, har jo også erklært overfor utlandet at vi som et gammelt folk i vårt eget fedreland ikke har noen spesielle rettigheter i vårt gamle nasjonale hjem! Så kan dere rope hurra og holde svulstige taler neste gang Norges nasjonaldag skal feires. Hykleri og frekkhet er ingen hindringer når den unorske eliten skal fremheve seg selv.

Norvald Aasen
Askvoll, 21.2.2022
Sogn og Fjordane fylke

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 179 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015