header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Skal NATO og Vesten ha i gang den 3. verdenskrig nå? Ja slik kan bilde tyde på, for å sende av sted de mest avanserte våpen til Ukraina i disse tider, det er det totale vanvidd og ren idioti! Det vil kun føre til å forlenge denne krigen som NATO klarte å framprovosere. Og disse våpna vil kun føre til at mange flere vil bli drept og lemlestet på begge sider. Samtidig som Ukraina blir ødelagt for lange tider. Der veier, bruer, flyplasser, fabrikker og jordbruksområder ødelegges. Der også by etter by legges i grus.

Samtidig risikerer vi at russerne kommer med kraftige motreaksjoner overfor de land som nå sender våpen til Ukraina. Da dette også er imot folkeretten. Ja der Russland ifølge denne loven har RETT til å forsvare seg mot de land som er med på et slikt overgrep!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. 

For glem ikke, at de våpen som Vesten og Norge nå sender, det er meget dødelig og effektive våpen. Og kun fabrikkert til å drepe uskyldige, unge russiske soldater. Soldater som ikke har gjort annet enn å følge ordre. Dette er hyggelige og snille ungdommer som er like mye elsket av sine egne. Og som også våre soldater er i dette landet. For dette utspillet med å sende våpen til Ukraina, det vil igjen skape sterke russiske reaksjoner mot Norge i en tid der verden er satt på hodet.

Og nå opplever vi et enormt hat mot Russland og russere fra hele den vestlige verden. Russiske barn blir mobbet, russiske skip blir nektet drivstoff og proviant, og russiske firmaer blir boikottet - noe som vil kaste ytterligere bensin på bålet. Russland er verdens største land og er selvforsynt med det aller meste. Og hva vil skje dersom Putin bestemmer seg for å stenge gasskranene til Europa.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

NATO og vestlige land burde aldeles ikke blandet seg inn in Putins anliggende da han gikk inn i Ukraina! Da hadde neppe Ukraina kjempet imot, og tusenvis av menneskeliv ville være spart. Ikke minst en flyktningstrøm som Europa ikke har sett siden 2.verdenskrig.

Jeg henstiller på det sterkest til den norske regjering om IKKE å forsyne Ukraina med våpen! Dette vil ikke løse noen problemer, men bare forsterke lidelsene og få enda flere til å dø! Og noe vi vil få betale en meget høy pris for!

Amund Garfors
Demokratene i Nordland
Narvik, 1.3.2022


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 151 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015