attentat sian skjermdump am

SIAN presset av veien på E6, noe som kan se ut som et attentatforsøk på flere SIAN-medlemmer, der i blant leder Lars Thorsen. Bilde: Skjermdump fra Alternativ Media.

Lørdag ettermiddag ble bilen til SIAN-leder Lars Thorsen påkjørt og presset av veien på E6 ved Mortensrud i Oslo. Fire andre aktivister fra SIAN satt også i bilen. Så langt vi vet ble ingen av de fem alvorlig skadet, men alle har vært til sjekk hos legevakten. Attentatforsøket ble filmet og dokumentert av Alternativ Media.

Hendelsen skjedde i etterkant av at SIAN hadde bedrevet aktivisme flere steder i Oslo.

Bilen som presset Thorsen av veien ble kjørt av to kvinnelige muhammedanere som hadde blitt provosert av SIANs aktivisme. Disse skal ha vært utstyrt med både kniver og pistol.

SIANs aktivisme bestod av bl.a. brenning av den hatefulle boka Koranen. SIAN foretar denne type aktivisme som et mottrekk til politiets gjentatte brudd på norsk lov ved ikke å opprettholde lov og orden rundt SIANs arrangement og syte for sikkerheten til aktivistene.

Det at politiet ikke gjør jobben sin er etter ordre fra sentrale myndigheter. "Onkel" er kun et redskap for myndighetene som ønsker denne utviklingen i Norge, et Norge med lovløshet og stadige eskalerende voldshendelser mellom nordmenn og de fremmedkulturelle ubudne gjestene som norske politikere har invitert til Norge, mot nordmenns vilje.

Denne politikken som norske politikere praktiserer er ikke noe nytt. Vi kan gå tilbake til 1980-tallet den gang FMI var mer aktiv med torgmøter rundt omkring i landet og med sine landsmøter.

Under FMIs landsmøte i Arendal i 1989 ble delegatene nektet tilgang til Central hotell der landsmøtet ble arrangert, av voldspøbler fra Blitz og Sos rasisme o.a. representanter for godhetsindustrien, der i blant politikere som SVs Hanna Kvanmo. Flere av delegatene ble fysisk angrepet. Torfinn Hellandsvik ble slått slik at han fikk varig mén, og Høyesterettsadvokat Erik Gjems-Onstad fikk frastjålet fotoapparat og dokumenter. En eldre dame ble nedslått av pøbelen. Politiet var plassert rundt omkring som statister. Flere anmeldelser ble innlevert, men henlagt. Mye av dette er dokumentert i boken "Myrdalsakene" skrevet av Gjems-Onstad. (Boken kan kjøpes fra FMI.)

Under FMIs landsmøte på Fevik året etter kom en busslast med pøbel fra miljøet rundt Blitz og Sos rasisme for å ødelegge et lovlig møte. Disse ble etterhvert kjeppjaget fra området av tidligere formann og tidligere medlem i FMI Arne Myrdal og medhjelpere. Dette var forøvrig ikke godkjent av FMIs landsstyre og var således ikke igangsatt av FMI. Om bord i bussen hadde pøbelen medbragt utstyr for å utøve vold som bl.a. slåsshansker, batonger m.m. At pøbelen medbragte denne type våpen ble ikke tatt hensyn til av retten da Myrdal ble dømt.

FMI hadde den gang i flere dager forsøkt å føre dialog med "ordensmakten" uten at disse hadde personell å avse til Fevik. Men når hele "slaget" var over, pøbelen var jaget ombord i bussen og forlatt Fevik, kom en politikonstabel spaserende frem fra sitt skjulested.

Måten muhammedanerne agerer på er helt vanlig og i tråd med skriften. Mange husker den såkalte karikaturstriden i 2005/06 da muhammedanerne verden over gikk bananas pga. noen smørerier av den såkalte profeten. Smøreriene ble bl.a. publisert i Aftenposten, Dagbladet, Stavanger Aftenblad og Magazinet. Reaksjoner fra muhammedanerne var bl.a. brenning av Den norske ambassade i Damaskus og drapstrusler mot avisredaksjoner. Ingen reaksjoner mot muhammedanerne fra norske myndigheter.

Det er det samme som skjer i dag som for flere tiår siden. Myndighetene lar fysisk vold mot opposisjonelle grupperinger skje, uten at det blir reaksjoner av betydning mot voldsutøverne. Grunnen til at dette skjer er for å knuse opposisjonen som tar til motmæle mot systemet. Politikerne ønskert et samfunn der befolkningen er splittet og lovløsheten råder. De ansvarlige er norske politikere. Statsministre på slutten av 1980-tallet og begynnelsen av 1990-tallet var i skiftende perioder Gro Harlem Brundtland (Ap) og Jan P. Syse (H). Justisministre var i skiftende perioder Helen Marie Bøsterud, Else Bugge Fougner og Kari Gjesteby. De siste årene er de ansvarlige bl.a. Erna Solberg og Jonas Gahr Støre som statsministre. Jøran Kallmyr, Monica Mæland og jentungen Emilie Enger Mehl som justisministre.

Gårsdagens angrep på SIAN er derfor statsminister Jonas Gahr Støre og justisminister Emilie Enger Mehl en del av å ha indirekte ansvar for. Nå må disse på banen!

Nettredaksjonen