header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Anniken HuitfeldtÅpent brev til utenriksminister Anniken Huitfeldt, HM Kongen med flere.

Nylig så jeg at du fordømte russisk rakett-angrep på Odesa. Ja, der er krig i området, og USA og NATO kaster bensin på bålet, og vesle Norge deltar med brennvæske for å gjøre slik de andre gjør. Heller ikke jeg liker krigen der like lite som jeg liker kriger andre steder. Men har du fordømt ukrainske angrep på russisk bebodde områder i Øst-Ukraina? Kan denne tragiske krigen skyldes USA og NATOs militære oppmarsj mot Russlands grense i nord, vest og sør? Kan hende burde vestlige handlinger fordømmes? Gjør du det?

NATO har kriget i mer enn 20 år sammenhengende i store deler av verden for å sette inn sine egne lakeier i styre og stell, der de har turet fram med raketter og bomber. Jeg nevner: Serbia med 78 døgn terrorbombing. Din partifelle, Blankenborg, sa dengang "evig og tro til Milosevic faller". NATO skulle fjerne Serbias valgte leder – og gjorde det. Senere ble Blankenborg norsk ambassadør i landet. Skam dere!

Så var det Irak med krig og grusomhet fra Vesten, og Norge var med må vite. Vårt arme fedreland har jo blitt en militær og "humanitær" stormakt, blir vi fortalt! I Irak satte Vesten inn sine egne folk til å styre landet og kaoset fortsetter enda. Så var det Libya, der din partifelle og statsminister Jonas Gahr Støre ville være best i bombeklassen og bombet Tripoli i grus og drepte landets president. Landet havnet i motsetninger, vold og kaos! Afghanistan skulle skaffe NATO og Norge nye fjær i hattene og nye stjerner og striper på uniformene. Etter 20 år trakk de seg ut med halen mellom bena. Men de hadde gjort forholdene i landet så ille at de måtte ta med seg tilbake til Vesten folkene de hadde gjort til sine lakeier under oppholdet.

For å forundre verden ved norsk dumhet så inviterte utenriksminister Huitfeldt de som NATO hadde kriget mot i Afghanistan på gratis flyreise med trolig topp bevertning, halalkjøtt er nå på mange matbord i det som engang var Norge. Og trolig fikk utenriksministerens gjester en uklanderlig og servil oppfølging. Norge var jo med å tape krigen mot de høye gjester fra fjellandet Afghanistan.

Etter fiasko i dette landet så stod Syria for døren, det førte i det minste til en syrisk migrant-invasjon som det norske folk skulle beverte og skaffe opphold for. Nå sliter norske soldater sine såre føtter i ørkensanden i Mali og norske soldater trener ørkenkrig i Jordan. Hva mitt hode forteller meg har vi ingen ørken i Norge, men vi har masse fjell og snø og vi har lange grenser som ligger nede for fri bevegelse innen Shengen og Europa. Disse grensene har vi trolig verken evne eller vilje til å sikre, da soldatene finnes over det meste andre steder i verden.

Da blir mitt spørsmål og min bekymring denne: Når tid vil du, Anniken Huitfeldt, fordømme de krigshandlinger og ulykker som dere norske politikere, ikke minst i Ap, har vært med å påføre andre folk og land? Vil du fordømme de handlinger som har ført til død og ødeleggelser i NATOs og Norges mer enn 20 års lange og sammenhengende krigseventyr?

Norvald Aasen
Askvoll, 11.8.2022


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 314 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015