header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

kongehus nederland

Ethvert kongehus er en anakronisme og en hån mot et lands befolkning.

Befolkningens sinne mot representanter for meningsløse EU-eliter og forfektere av Agenda2030/The Great Reset avtar ikke: I statsråd ble den nederlandske kongen ofte fornærmet som en «forræder».

Meningsløs tradisjon
Som i Norge, hvor kongen åpner et nytt stortingsår, er det også slik i Nederland at den nederlandske kongen Willem-Alexander åpner det nye stortingsåret med tale fra tronen. Noen formell makt har ingen av de nevnte personene og vi tenker her på eventyret om «Keiseren uten klær».

Egentlig skal et kongehus være upolitisk, men gamle Harald forfekter et multikulturelt samfunn, homofili og, nei, vi tør ikke skrive det, da vi tenker på straffeloven om «Majestetsfornærmelse».
Norsk allmenhet er også kjent med at Haakon offisielt er en del av WEF (World Economic Forum), dette forumet til menneskefienden og forfekteren for transhumanisme, Agenda2030 og The Great Reset, Klaus Schwab.

Hurra! Endelig våkner befolkningen
Befolkningens sinne mot representanter for meningsløse EU-eliter og forfektere av Agenda2030/The Great Reset avtar ikke. Den nederlandske avisen nos.nl rapporterte:

«Langs den såkalte "Glass Coach"-turen (mellom Noordeinde-slottet og Koninklijke Schouwburg) uttrykte demonstranter sin misnøye mot de høyeste representantene for Holland med omvendte flagg, samt burop og fløyter. Det var i det øyeblikket vognen med kong Willem-Alexander, dronning Máxima og prinsesse Amalia kjørte forbi

Arrestasjoner for «majestetsfornærmelse»
Politiet pågrep til sammen fem personer, blant annet for fornærmelser – og det i et av de antatt mest liberale landene i Europa. Slike lover minner allerede om nordkoreanske eller thailandske forhold hvor enhver protest eller negativ ytring mot øverste myndighetsperson blir kraftig straffet. En person ble faktisk arrestert for å ha nektet å levere inn en kjepp med et protestflagg.

Personer med omvendte flagg ble også sett i og utenfor statsrådsbygningen. Protestene fortsatte etterpå, på vei tilbake til Noordeinde-palasset. I statsrådet ble den nederlandske kongen ofte fornærmet som en «forræder», mens prinsesse Beatrix, som hadde reist seg for å se vognen, vinket. Hun var totalt i sin egen tåkeheim og det virket som hun led av realitetsbrist.

Beundrere av kongehuset ble overdøvet av protestene
Protestene var så høylytte at de klappende monarkistene ble overdøvet av den stadig mer opplyste befolkningen som ikke lenger finner seg i en dekadent anakronisme som et kongehus representerer.

Spesielt bøndene fikk luftet sitt sinne over regjeringens planlagte miljøreguleringer. Politiske observatører i Nederland ser på protestene som et alvorlig varseltegn, for noe slikt har praktisk talt aldri skjedd før. Uansett, dette er et tegn i tiden og spørsmålet er vel når skal egentlig nordmenn kjenne sin besøkstid og agere på samme måte?

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 116 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015