header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

sixt

Lider bilutleifirmaet av en blackout?

Et av Europas og Tysklands største bilutleiefirma Sixt sier farvel til bensin og diesel. «Ved slutten av tiåret ønsker vi å ha konvertert 70 til 90 prosent av bilparken vår i Europa til elektrifiserte kjøretøy», sa administrerende direktør Alexander Sixt til «Handelsblatt» (tirsdagsutgaven). Bilutleieselskapet ønsker å «begeistre sine kunder med elbiler over hele linja» og annonsere elbilene mye mer fremtredende i fremtiden.

Selskapet investerer også 50 millioner euro i å utvide sitt eget ladenettverk. Spesielt ønsker Sixt å utstyre stasjoner på flyplasser og i indre bydeler med hurtigladere. I dag kommer bilene tilbake med full tank, i fremtiden vil vi overta ladingen for kunden, uttaler selskapet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Den kortere rekkevidden på elbiler og den kompliserte ladeprosessen har så langt hindret Sixt i å legge til flere elbiler i flåtene sine. Sixt vedlikeholdt 137.000 biler i Europa i første halvår, hvorav ti prosent var elektriske eller hybrider. Sixt antar at omleggingen også vil lønne seg for kundene: «Spesielt forbruksmessig, basert på dagens energipriser, er kjøringen betydelig billigere enn med sammenlignbare biler med forbrenningsmotor.»

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Det spørs om dette vil gjenspeiles i prisen. Anskaffelses- og feilkostnadene er ganske høye, samtidig som strømprisene fortsetter å skyte i været. Også her gjøres det nok et bytte av ideologiske årsaker. Dette er meget beklagelig da Sixt pleide å være et vellykket selskap, nå er de en av gruppene som er avhengige av en kommende blackout. Forstå det den som kan. Det kan være at noen kunder brenner for dette tiltaket, men de tilhører et lite mindretall som daglig marginaliseres når de rød-grønne sin utopiske fantasiplan om et grønt skifte viser sin realistiske side med energiknapphet, horrible priser for gass og bensin grunnet en urasjonell sanksjonspolitikk mot Russland.

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 381 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015