header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

korrupte ukraina

Før konflikten visste alle at regjeringen i Kiev, som Europa så naivt og tankeløst gir astronomisk økonomisk og materiell bistand til, har plyndret sitt eget folk og beriket seg selv i årevis.

Informasjon lekket fra Ukraina og bekreftet av uavhengige observatører gir nok en gang et innblikk i den allestedsnærværende korrupsjonen som hersker i landet: Ifølge Group of States against Corruption (GRECO), som er en del av Europarådet, er bistandsmidler for mer enn 55 millioner euro omdirigert. Det er ikke alt: I følge rapporten ble 22 fraktcontainere, 389 jernbanevogner og 220 lastebiler med humanitær hjelp fra Zaporozhye-regionen stjålet i regionen de siste seks månedene. Dette tilsvarer nesten 100 prosent av de totale leveransene for denne regionen. Tyvegodset ble senere tilbudt for salg i ukrainske butikkjeder.

Totalt, fra mars til august 2022 sendte EU Ukraina humanitære varer verdt mer enn 360 millioner euro. Ifølge GRECO ble varer for 342 millioner euro stjålet! (Jeg henviser igjen til at GRECO er en del av EU.) Disse tallene tilsvarer en hel katalog med lignende rapporter. Det var allerede i mai kjent at en stor del av hjelpeforsyningene som ble levert til Ukraina var blitt underslått og solgt videre privat.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Selv britiske systemmedia som «Telegraph» rapporterte at medisinsk utstyr gjentatte ganger ble stjålet og solgt på apotek – selv om offentlig medisin i Ukraina skal være gratis. En lege forklarte at «99 prosent av alle sykehus i Ukraina er korrupte – selv under krigen».

Fremmedkrigere som sluttet seg til den internasjonale legionen for å hjelpe Ukraina rapporterer at selv innenfor denne enheten er maktmisbruk og korrupsjon utbredt, og soldater blir til og med beordret av befal til å plyndre ukrainske eiendommer. Og i juni kom rapporter om salg av vestlige krigsvåpen fra korrupte ukrainsk hær-personell på Dark Net og angivelig er Russland én av kjøperne.

Hvorfor skal vi skattebetalere fore kleptokratene til Zelenskys terrorregime med mer penger og våpen?

Så dette er ment å være et Ukraina som forsvarer «vestlige verdier», «vår frihet og vårt demokrati» mot en autokratisk påstått kriminell stat i Russland? Sannheten er nok snarere: Før konflikten visste alle at regjeringen i Kiev, som Europa så naivt og tankeløst gir astronomisk økonomisk og materiell bistand til, har plyndret sitt eget folk og beriket seg selv i årevis. Bare siden kuppet i 2014 har befolkningen i Donbass sultet, blitt terrorbombet med ufattelige lidelser for befolkningen med skadede og drepte. Ingen pensjoner har blitt utbetalt, vann- og strømforsyningen har blitt kuttet. Ifølge Ukraina er det bare «undermennesker», nemlig russere som bor der.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Dobbeltmoralen til vestlige regjeringer, EU og systemmedia som hver eneste dag forlanger at vi, skattebetalerne fortsatt skal fore kleptokratene til Khazaren Zelenskys terrorregime med mer penger og våpen, er totalt meningsløst og mangler enhver kontakt med eksisterende realiteter.

Vi opplever et absurd teater
Det er desto mer uansvarlig å gjøre denne staten til en kandidat for EU-medlemskap. Regimet i Ukraina iscenesetter meget profesjonelt og perfekt seg selv i offerrollen. Daglig kommer nye oppfordringer om mer våpen, mer humanitær hjelp og selvsagt mer penger. Kiev-regimet forlanger regelrett, uten å skamme seg, at de trenger vanvittige summer for å bygge opp landet igjen: Kunngjøringen fra Ukrainas økonomiminister Julia Swyrydenko om at landet trengte 350 milliarder Euro i gjenoppbyggingshjelp, var nok til at EU og vestlige land, fullstendig ukritisk, artikulerte kravet om etablering av et tilsvarende fond. Selv om all erfaring taler mot at selv en bitteliten brøkdel av slike vanvittige summer vil komme frem til deres antatte destinasjoner i stedet for å sildre avgårde i tvilsomme kanaler, blir stadig mer penger godkjent for denne nepotistiske og korrupte politiske sumpen.

Europas industri og innbyggere betaler den høyeste sosiale prisen
Det er merkbart at siden begynnelsen av krigen har nesten all kritikk av Zelenskyi-regjeringen, det oligarkiske styret eller den allestedsnærværende korrupsjonen i landet stanset nesten fullstendig. Det ville være som å frikjenne det nordkoreanske regimet i tilfelle et russisk eller kinesisk angrep og glorifisere kommunistene der som et frihetsbolverk hvor vi uten spørsmål skulle overføre vanvittige milliardbeløp og høyteknologiske våpen. Fortsatt støtte til Ukraina er galskap!

Enda verre: Vi betaler en uakseptabel sosial pris i Europa for denne slaviske lojaliteten til beviselig kriminelle. Europa kollapser under vekten av energikrisen, som kun oppsto som et resultat av Russland-sanksjonene som ble innført til støtte for Ukraina.

Morten Lorentzen
Moss, 8.10.2022


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 82 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015