jonstadSkribent: Oddbjørn Jonstad.

For de som har fulgt med, eller om noen hadde samlet samtlige nyhetssaker som angår innvandrere og de med ikke-vestlig bakgrunn, helt fra begynnelsen av 1970-tallet og frem til i dag, så ser man en utvikling det ikke er mulig å ignorere.

Alle vet det, også media og våre politikere. Men deres reaksjoner er motsatt av hva man burde kunne forvente. Det er de som kritiserer innvandringspolitikken, islam og annet som følger i kjølvannet som angripes og utsettes for heksejakt.

Samtidig ropes det etter mer og mer innvandring fordi det er vår plikt etc. Vi har det visstnok så godt i Norge at vi er nødt til å dele ved årlig å ta imot mangfoldige tusen migranter, også kalt flyktninger og asylsøkere, samt deres familier.

Har enda til gode å høre en eneste tilhenger av denne politikken prestere å forsvare den gjennom logikk og fornuft. Det hele kan reduseres til infantilt føleri, plikt og politisk korrekthet. Og så er media frekke nok til å forsøke å skjule konsekvensene av den politikken de selv har vært pådrivere for.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 16.10.2022