header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Pfizer medgir at de har løyet om Covid-«vaksinen» for å tvinge verdens befolkning til å delta i et forskningsprosjekt med mRNA-giften.
pfizer

"Vaksinering» ble opphøyd som en ny religion. Det var en borgerplikt og resultatet ble at de manipulerbare massene sprøytet inn mRNA-dritten i kroppen sin bevisst, eller helt ubevisst og ødela sitt naturlige DNA."

Den nederlandske Europa-parlamentariker Rob Roos spurte Pfizer-direktør Janine Small om «vaksinen» var testet før den kom som nødgodkjent på markedet og om den beskyttet mot smitte:

Hun lo og svarte nei!

Likevel ble en beviselig destruktiv lockdown gjennomført. Befolkningen ble fraranet sine grunnleggende menneskerettigheter, diskriminert, tvangs-isolert, mistet familie, venner, arbeid og ilagt horrible bøter hvis de ikke fulgte kommandoene til NWO-despotene i de fleste regjeringer.

Roos skrev på det venstre-ekstremistiske sensur-organet Twitter:

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

«BREAKING: I COVID-høringen innrømmer #Pfizerdirektør: #Vaksinen ble aldri testet om den hindret smitte-overføring.
«Vaksiner deg for å beskytte andre» er en løgn. Den eneste begrunnelsen for #COVID-passet var der for å tvinge befolkningen. Verden må vite dette. Del denne videoen».

Vi som har studert ikke bare Pfizer-studiene, men også andre, har i årevis objektivt informert og advart den naive og lettlurte befolkningen om farene med dette eksperimentet, men ble møtt med sensur, fordømmelse og fornedring. Løgnerne i systemmedia bedrev en regime-propaganda uten sidestykke som ville fått selv Hitlers propagandaminister Goebbels til å virke som et rødmende medlem i guttekoret Sølvguttene på julaften.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

De selvoppnevnte pseudo-ekspertene på folk- og landssvikertinget, (stortinget) anført av «vi har penger til alle, men ikke til nordmenn», den smell-feite Davos-Erna. Homo-Høie, helt uten medisinsk bakgrunn, men kanskje med unntak av utforskning av kroppens mest møkkete hulrom: Rasshølet.

Farma-marionetten Nakstad er likeledes et eksempel på en systemslave som formidlet slavisk den agenda som Big Pharma, WEF og selvutnevnte «eksperter» som KillBill Gates hadde bestemt. Ordrene ble også utført av idioten Haavitsland, ( noen som fortsatt husker hans advarsler om den «livsfarlige» svinepesten og den «ufarlige vaksinen uten bivirkninger». Den livsfarlige og ondskapsfulle Khazaren Stoltenberg i FHI som stoisk følger deres (((...))) agenda, med resten av ignorantene i det offisielle Norge.

«Vaksinering» ble opphøyd som en ny religion. Det var en borgerplikt og resultatet ble at de manipulerbare massene sprøytet inn mRNA-dritten i kroppen sin bevisst, eller helt ubevisst og ødela sitt naturlige DNA. Man var jo en representativ samfunnsborger med et ansvar for ikke å smitte andre.

Big Pharma representert gjennom Pfizer, BionTech, Moderna og Johnson & Johnson forsøkte febrilsk å produsere et forskningsresultat om at mRNA-«vaksinen» hindret smitte av andre, uten resultat. Det store paradokset er at de «vaksinerte» så at de ble smittet, smittet andre, med alvorlige smitte-bivirkninger og dødsdom, men fortsatte å kjøre på med en s.k. «Booster-dose». Dum er vel her bare fornavnet på de naive system-indoktrinerte politisk korrekte.

Spørsmålet er om de skyldige noen gang må stå til ansvar for sine kriminelle handlinger?

Vi vet svaret, men vet du det, for du har jo stemt på denne banden parlamentariske politikere og de fleste vil fortsatt gjøre det?

Noen mener at «en arbeidsleir helt lik Gulag i tidligere kommunistiske Sovjet-unionen med livstids tvangsarbeid og/eller dødsstraff er for mildt for de ansvarlige for «Plandemien»».

Til denne uttalelsen har vi ingen mening!

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 181 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015