Vucic Aleksandar wikimedia commons

Aleksandar Vucic har tatt opp spørsmålet om Kosovos uavhengighet i FNs generalforsamling, melder Euronews. Bilde: Wikimedia commons.

Vucic: «Hva er forskjellen mellom Ukrainas suverenitet og territorielle integritet og Serbias suverenitet og territorielle integritet? Denne retten har blitt massivt krenket, og dere har internasjonalt anerkjent og legitimert den, i det minste noen av dere.» Her henviser Vucics til NATOs terror-bombing av Jugoslavia i 1999.

Avslag på 10-årsplanen for Kosovo
Vucic avviste også forrige uke det 10-årige veikartet for anerkjennelse av Kosovo presentert av EUs spesialrepresentant for Kosovo, Miroslav Lajcak, og hans franske og tyske rådgivere.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Vestens hykleri og løgnere
Vestlige land kan ikke forklare sitt hykleri: På den ene siden ville de ha støttet Kiev i kampen mot Russland, men på den andre siden godkjente de Kosovos uavhengighet – som den serbiske presidenten bemerket tirsdag.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Vucic fortsatte med å si at Serbia «aldri satte foten på noens territorium». Men det «stoppet ikke de 19 rikeste NATO-landene fra å angripe et suverent land uten en avgjørelse fra FNs sikkerhetsråd»!

NATOs bombing av Jugoslavia i 1999
Etter en 78-dagers bombekampanje med aktiv støtte fra krigsforbryteren og daværende statsminister Kjell Magne Bondevik, mot det daværende Jugoslavia, invaderte NATO Kosovo i 1999 og erklærte med vestlig støtte sin uavhengighet i 2008. USA og de fleste av deres allierte anerkjenner dette, mens mange andre land, inkludert Russland og Kina, altså majoriteten av verdens befolkning ikke godkjenner konstruktet Kosovo.

Nettredaksjonen