header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

cdc

«Disse dataene viser tydelig at CDC ikke beskytter det amerikanske folket. De beskytter produsentene av ‘vaksinene’». Printscreen cdc.gov

«Hvorfor gjemte CDC (Centers for Disease Control and Protection) V-Safe-dataene i nesten to år?»
Steve Kirsch stiller dette spørsmålet i et av nyhetsbrevene sine. Administrerende direktør i Vaksinesikkerhetsforskningsstiftelsen vet også svaret: «Fordi de tydelig viser at disse ‘vaksinene’ er de farligste vi noen gang har utviklet; av denne grunn.»

V-safe er et frivillig sikkerhetsovervåkingsprogram etablert av CDC for å overvåke bivirkninger av en uprøvet, nødgodkjent mRNA «vaksine». Over ti millioner amerikanere deltok etter deres «Covid-vaksinasjon». Cherry skriver:

«V-safe-data viser at 33,1 prosent av de vaksinerte opplevde betydelige bivirkninger og 7,7 prosent trengte profesjonell legehjelp. Dette er ekstraordinære tall. De viser tydelig at vaksinene er usikre. Og de beviser at CDC med vilje holdt tilbake denne informasjonen for den amerikanske offentligheten og legemiddelselskapene forfalsket dataene i studiene.»

Man måtte stevne CDC for retten for å frigi offentlige dokumenter.

Takket være innsatsen til advokat Aaron Siri, er tallene nå tilgjengelig for offentligheten for første gang. Det er skandaløst at CDC konsekvent har nektet å avsløre dem. Advokat Siri måtte sende inn to forespørsler, og det tok «463 dager» før CDC ble tvunget til å frigi V-safe-dataene etter den første forespørselen.

Kirch betoner: «Disse dataene viser tydelig at CDC ikke beskytter det amerikanske folket. De beskytter produsentene av vaksinene.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Systemmedia ignorerer bevisst denne historien. Det samme gjelder det vanlige medisinske miljøet. Ingen av dem ønsker at befolkningen skal få vite sannheten om hvor usikre disse vaksinene er, eller har du hørt og lest om denne studien i norsk løgnmedia?

Ifølge Kirsch fungerer V-safe overvåkingssystemet som følger:
Alle som får «Covid-vaksine» får et kort som de kan melde seg på programmet med. Alle oppfordres til å registrere seg for å fortelle CDC hvor sikker vaksinen er (eller ikke).

V-safe rapporterer da jevnlig til de vaksinerte for å finne ut hvordan de har det, forklarer Kirsch. Alle som rapporterer en «alvorlig uønsket hendelse» vil motta en samtale fra en CDC-ansatt. Dette oppfordrer de berørte til å sende inn en VAERS-rapport. Han vet dette fordi da han rapporterte at insulinbehovet hans hadde økt til enestående nivåer etter vaksinasjonen, fikk han en av disse oppringningene.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

I motsetning til VAERS-systemet, vil V-safe-data bli rapportert nesten fullstendig fordi folk registrerer seg ved vaksinasjonstidspunktet, selv før de har noen symptomer. Så du vet at det var 10,1 millioner Covid-vaksiner.

Imidlertid kan prosentandelene som er rapportert i V-safe fortsatt undervurdere omfanget av et problem, fordi selv etter pålogging vil noen ignorere påfølgende V-safe-oppfordringer for informasjonen deres, legger Kirsch til. Men spørsmålet om prisene i V-safe er for høye eller for lave er sekundært:
«Problemet som burde bekymre oss alle er at CDC har holdt alle V-safe data hemmelige for alle hele tiden», sa Kirsch.

Hendelsene registrert i V-safe er også «veldig generelle» og inkluderer bare noen få forhåndsdefinerte kategorier:
«Døden er ikke en rapporterbar kategori i V-safe. Det er fordi døde mennesker ikke lenger kan bruke telefonene sine. Av denne grunn er det ingen dødsfall. CDC stengte dette systemet i mai 2021 etter at det ble klart at de akkumulerte dataene viste at vaksinene var usikre».

Et bidrag fra Transition-News.org

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 147 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015