header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

videresalg

Det kan bokstavelig talt bli en mer enn varm vinter for folkeforræderne i de vestlige regjeringene. Hei folkens: Hva med en revolusjonær stemning de kommende månedene og vise at folket er staten og ikke at staten er folket?

Frem til nå solgte kinesiske firmaer flytende gass importert fra Russland til et Europa som har gjennomført en ikke-logisk boikott av russisk gass og olje.

Peking har nå forordnet et totalt eksportforbud til det dekadente Europa. Det er innlysende at den prekære mangelen på kraft til både næringsliv, offentlige strukturer og private husholdninger ytterligere forsterkes, uten at det finnes alternativer for idiotene i de USA-styrte vestlige lydrikene.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

En kald høst og forhåpentligvis en megakald vinter er i anmarsj for Europa. Behovet for olje og gass er enormt, selv med relativt gode lagre av fossil energi vil den snart være brukt opp. Resultatet vil bli mer enn prekært for alle samfunnsstrukturer og det er bare å håpe at dette resulterer i en varm vinter for de parlamentarisk demokratiske marionettene når befolkningen forhåpentligvis endelig innser hvilke ignoranter som fatter beslutninger mot folkets vilje.

Bloomberg rapporterte at myndighetene i Peking beordret de statlige energiselskapene Sinopec, PetroChina, CNOO og andre om en umiddelbar stopp av gass-eksport til Europa. Peking begrunner dette med at Kina selv har behov for disse reservene. Det betyr at selskapene ikke oppnår fantasipriser ved eksport, men er pålagt å lagre den for det hjemlige markedet.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Bakgrunnen er at Russland har varslet at en eksport av gass og olje til alle BRICS-land, samt Italia og Ungarn kan bli innstilt.

Til alle de som fortsatt støtter en meningsløs sanksjonspolitikk og den aktive krigen mot Russland ønsker jeg allerede nå en riktig god og varm jul!

Morten Lorentzen
Moss, 26.10.2022


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 625 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015