header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

World Expression ForumEt nytt globalistforum er i ferd med å se dagens lys på Lillehammer våren 2022, nemlig World Expression Forum. 
 
Målsetting
Navnet World Expression Forum  kan fort forveksles med det kjente og langt mer etablerte World Economic Forum,. Dette er neppe utilsiktet. Som de selv uttrykker det om sitt forestående arrangement på Lillehammer: "The ambition is that this event will be just as important for the development of freedom of expression as the World Economic Forum in Davos is for the development of the world economy."

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Det sies også i forhåndsreklamen at Lillehammer i Norge skal bli: "The Davos of free expression."
 
Som Gro Harlem Brundtland uttrykte det: "Det er typisk norsk å være best." Samme Brundtland vil også for mange være kjent for uttalelsen: "Vi er i ferd med å miste kontrollen på hva folk skal bli fortalt."
 
I sin beskrivelse av seg selv på Facebook, skriver organisasjonen: "World Expression Forum (WEXFO) aims to ensure and empower global free speech based on high level guidance, best practice, and high-quality analysis. The World Expression Forum will take place annually in Lillehammer, Norway, from May 2022."
 
Organisasjon
Administrasjon teller 4 personer, et styre på 14 medlemmer, en nominasjonskomité på 4 medlemmer og en programkomité på 12 medlemmer. Administrerende direktør Kristenn Einarsson må, gjennom sitt mangeårige virke som leder av Den Norske Bokklubben, sies å være godt vant med indirekte å styre folks litterære smak og generelle virkelighetsoppfatning.
 
Kvinneandelen er på ca. 67 %, og teller mer eller mindre kjente navn som den somaliske feministen Sumaya Jirde Ali, Ap-politiker og forfatter Anne Holt, samt Høyre-politiker og tidligere statssekretær Laila Bokhari. Sistnevnte norsk-pakistaner skapte bl.a. mediaoverskrifter da hun i forbindelse med fredsprisutdelingen til Barack Obama uttalte at "ekstreme dyrevernere, klimaforkjempere, gjengmiljøer og høyreekstreme miljøer utgjør en større fare enn islamistisk terror".
 
Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.
 
Den internasjonale andelen er relativt beskjeden, men en merker seg russiske Aleksander Verkhovsky som er direktør ved SOVA – et senter for informasjon og analyse, som har fokus på "nasjonalistiske og xenofobiske" strømninger i Russland. En mer enn aner den bakenforliggende agendaen.
 
Finansiering
Organisasjonen er lagt opp som et aksjeselskap, og "alle" ønskes velkommen til å tegne seg på. Aksjeprisen er på 25.000 norske kroner. I skrivende stund er det solgt 97 aksjer fordelt på 64 aksjonærer, hvilket da utgjør en aksjekapital på nær 2,5 millioner kroner.
 
Blant aksjonærene finnes et stort innslag av norske og utenlandske bokhandlerkjeder og forleggere, forfatterforeninger, samt store medieselskap som Amedia, TV2, Schibsted og Egmont. Det handler med andre ord i stor grad om sentrale aktører som allerede i stor grad styrer og dikterer informasjonsstrømmen i samfunnet.
 
Konklusjonen må bli at World Expression Forum neppe vil gjøre det enklere for nasjonalpatriotiske organisasjoner som FMI å få innpass på arrangement som Arendalsuka i framtida.
 
Kilder:
World Expression Forums Facebook-side
World Expression Forums nettside
 
Olavus Hansen

 


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 114 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015