kvinne lei seg woman gebeb24738 1920

Illustrasjonsfoto fra Pixabay.com.

Etter gruppevoldtekten i Sortland i Vesterålen søndag 30. oktober er fire afghanere siktet. Alle fire er i begynnelsen av 20-årene. Offeret er en norsk småbarnsmor. De fire afghanerne er siktet for grov voldtekt eller medvirkning til dette. Voldtekten vurderes som gruppevoldtekt.

Politiet i Vesterålen forsøkte lenge å holde skjult identiteten til de siktede, i følge Document.no, som har pratet med en lite snakkesalig politistasjonssjef Bjørn Følstad. Men nå på lørdag ble det kjent at de siktede er fremmedkulturelt avskum.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Gruppevoldtekten skal ha funnet sted i et busskur på Kleiva.

Denne ukulturen som er skapt av norske politikere, med politi og statsfinansierte venstreradikale interesseorganisasjoner som lydige redskap, begynte å vokse fram tidlig på 1970-tallet. Da kom de første pakistanerne til Norge, som på uriktig grunnlag fikk oppholdstillatelse.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Videre skjøt denne utviklingen fart da regjeringen Gro Harlem Brundtland trakk tilbake politikontrollen på Kastrup i Danmark i 1987. Da ble det ytterligere fritt leide inn til Norge for fremmedkulturelle innvandrere. Videre utvikling kjenner vi.

Senere har det blitt bekreftet at voldsstatistikkene toppes av fremmedkulturelle innvandrere. Som under sending av debattprogrammet Antenne ti i juni 1990. Og tidligere leder av vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt Hanne Kristin Rohde. Og fra div. annet hold.

Så lenge nordmenn ved valg stemmer på de samme politikerne, de samme som har skapt og skaper denne utviklingen, er det lite håp for framtiden.

Bjørnar Røyset
Kristiansund, 6.11.2022