header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

alberta

«Jeg synes det er usmakelig av milliardærer å skryte av hvor mye kontroll de har over politiske ledere.»

Albertas nye statsminister, Danielle Smith, tar nok en gang tydelig avstand fra Klaus Schwab og hans NGO, World Economic Forum, og beskriver forumets oppførsel som «smakløs». Det vil ikke fungere med noen organisasjon av milliardærer som skryter av hvor mye kontroll de har over politiske ledere. Hun vil si opp konsulent-kontrakten med WEF.

Statsministeren for de subnasjonale kanadiske administrative enhetene i Alberta, Danielle Smith, kunngjorde i slutten av oktober at hun ikke lenger ønsket å jobbe med Klaus Schwabs World Economic Forum (WEF). Hun ønsker ikke å jobbe med en gruppe i en helsekonsulentavtale som snakker åpent om statlig kontroll.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

«Jeg synes det er usmakelig av milliardærer å skryte av hvor mye kontroll de har over politiske ledere», sa Smith på en pressekonferanse etter at hennes nye regjering ble tatt i ed. «Dette er støtende... Den vil ikke samarbeide med WEF før organisasjonen slutter å skryte av hvor mye kontroll den har over politiske ledere. Hun har ingen interesse av å bli involvert med dem.» Som statsminister i United Conservative Party er hun i takt med Pierre Poilievre, lederen for det konservative føderale partiet, som har erklært at han og hans parti ikke har noe med World Economic Forum å gjøre.

Statsministeren ble spurt av en venstreekstrem «journalist» om hun hadde bekymringer for forumet (WEF) «fordi du aksepterer den elektroniske konspirasjonsteorien om at WEF er en sammenslutning av verdens ledere som er i ferd med å bruke Covid-pandemien til å ødelegge kapitalismen og installere en sosialistisk dysfunksjonell dystopi».

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Smith svarte ikke på den typiske venstreorienterte politiske provokasjonen, men kontret elegant tilbake: «Jeg tror det er fornuftig å ta helsebeslutninger basert på helseeksperter. World Economic Forum (WEF) ... og personen øverst (Klaus Schwab). Jeg tror ikke han er lege. Jeg tror ikke han er sykepleier, og jeg tror ikke han er ambulansearbeider, og jeg tror ikke han er helseekspert.» Smith fortsatte: «Jeg vil søke råd fra våre sykepleiere, leger, ambulansepersonell og helsepersonell i frontlinjen for å løse de lokale problemene vi har.»

Shannon Phillips fra det sosialdemokratiske NPD forklarte i en typisk sosialistisk tale at Danielle Smiths «bisarre fiksering» på World Economic Forum ikke gjør noe for å fikse helsevesenet, skape arbeidsplasser eller senke levekostnadene for familier i Alberta. «Det er urovekkende for innbyggerne at Smith er mer interessert i farlige konspirasjonsteorier enn å hjelpe familier og bedrifter, sier Phillips.»

På sin første dag som statsminister, ble Smith faktisk kritisert for å påpeke at de som ikke er vaksinert er den mest diskriminerte gruppen hun har sett i sin levetid.

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 384 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015