header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

djevelen

Jonas Gahr Støre, koffertbærer for Gro Harlem Brundtland.

Ja sannelig måtte jeg le høyt her forleden, der Fredrik Solvang hadde samlet sammen en masse høns og broilere for å diskutere Aps store problemer. Og der partiet for tiden ligger på vel 16 % oppslutning. Ja, der den eneste som var ved sine fulle fem, det var Trond Giske som talte sannheten. Denne stakkars mannen og som ble skviset ut av ledelsen, som nestleder i partiet og gikk ut for snart fem år siden. Skviset vekk av Jonas Gahr Støre og denne farlige og beregnede Hadia Tajik som hater Giske. Der han nå skulle være ei skape goat for at Ap har sett sine beste dager. Og der Sjalg Fjellheim, redaktør i avisa Nordlys traff spikeren på hodet så det gnistret.

Videre fikk vi se og oppleve en underholdningskveld jeg seint vil glemme, da denne jentungen, Astrid Hoem som for tiden er leder av AUF, sto der under sendingen, og med frekkhetens nådegave påstod at Trond Giske var en del av det store problemet for at Ap stuper på den ene meningsmålingen etter den andre! Og der hun fikk seg til å si følgende: «Jeg mener bare at Trond også må erkjenne at han er en del av problemet med at mange syns det har vært vanskelig å snakke om politikk de siste årene i Ap»! Sitat slutt.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Dette er jo skivebom de luxe av en AUF-leder, når hun kan komme meg slik svada! Vi vet jo alle svært godt hva som er årsaken til de dårlige meningsmålingene, og det er nemlig en svært elendig ledelse, handlingslammelse, arroganse og total mangel på kommunikasjon. Ja der de fleste ikke engang vet navnet på dagens nestleder. Og med en kvinnelig sekretær som er veldig anonym. Ja, saken er den at partiet har mistet all kontakt med grasrota, der jeg vil påstå at Trond Giske IKKE er problemet! Men han er løsningen! For Giske, han opptrådte som en ekte leder, en som har oppfattet verdien av å forstå folk flest og deres problemer. Nå i ei tid der pengene ikke strekker til. Selv om jeg aldri har stemt på dette partiet, og heller aldri vil gjøre det, så ser jeg det som en plikt til å rope et varsku, nå når partiet har en partileder som holder på å kjøre dette landet rett ut i katastrofen. Og der Giske er den eneste som prøver å redde både partiet og de få velgerne som enda stemmer Ap.

Det aller største problemet i dagens Norge, og som jeg har advart mot nå i over 50 år, det er innvandring, EU, FN, WHO, WEF, miljøfanatikere og andre internasjonale woke-organisasjoner som Ap sammen med Høyre forguder. Og jeg vil påstå at Giske er vel muligens den mest normale innafor Ap, og som trolig vil støtte meg i mine påstander? Resten av denne gjengen som har kommet seg opp og fram i partiet, de befinner seg på en helt annen planet, der de ikke er noe annet enn Aps spinndoktorer, hjernevaskede AUF-ere som lydig lever etter ordre og EUs direktiver og FNs sinnssyke klimarapport. Ja der de har glemt at det er sola som bestemmer temperatur og været på denne jord! Og der denne fyren, Gahr Støre, som begynte sin karriere i Ap som koffertbærer og puddelen til Gro Harlem Brundtland, ikke har forstått bæra av noe som helst. Der han selv nå er blitt som en fungerende Master of the Universe. Nei som ikke trives særlig godt i dette landet, men bruser med fjærene når han får vise seg i internasjonale fora. Der han nå nylig stilte opp på COP-27, og med sjekkhefte i lomma på klimakonferansen i Egypt.

Dersom det er noe vi trenger i disse sinnsyke tider, så er det realpolitikk, ikke minst å få slutt på krigen i Ukraina, og ikke bære ved til ilden ved å bruke milliarder av kroner for å kjøpe våpen og sende nedover, noe som bare vil påføre med død og lidelse i landet. Norge som alltid skal være fredsmekler i alle slags konflikter på denne jord, de er noe totalt fraværende og tyst som grava. Og hvorfor, det veit vi alle... Fordi Ap og Jonas Gahr Støre, han er nemlig ikke interessert eller blir styrt fra Washington. Der han er like forvirret som disse unge i AUF, ja forvirret og i ørska og tar ordre fra utlandet. Mens de dyrker sine egne ideologiske forestillinger og karriereplaner innafor EU og FN.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Nei, det var ikke vanskelig å se at denne jentungen Astrid Hoem som leder AUF hadde fått sine instruksjoner av Gahr Støre, før hun gikk i studio med Solvang. Der hun framsto særdeles lite sympatisk. Og noe stemmesanker, det vil hun aldri bli. Og der hun sto direkte og løy til det norske folk om hvem som har ansvaret for havariet til Ap. Sannheten er den at muslimen og pakistaneren Hadia Tajik hadde det hele og fulle ansvar for Giske sitt fall. Med særdeles god hjelp av spinndoltoren himself, Jonas Gahr Støre! Der de etter Giskes avgang for flere år siden, fortsatte å seile under falsk flagg. «Sosialister» som glemte å være sosialister når det gjaldt egen vinning og å lure til seg penger de ikke hadde krav på. For sannheten, den er den, at Ap består av en gjeng med maktsyke personer og et parti fylt opp til ripa med sine egne interne konflikter og intriger. Der de river hverandre i filler i sin maktsyke, og der vi som følger med fra sidelinja knapt nok får innsikt eller vite mer enn toppen av isfjellet. Indre stridigheter som til stadighet avsløres. Der de som er sluest, som bl.a. denne Astrid Hoem, Gud forby, får bli framtidige politikere som skal styre landet rett mot stupet og inn i fortapelsen.

Dette landet trenger noe langt bedre enn dagens broilere som er oppflasket på løgn og svada. Og Norge trenger heller ikke Ap og deres medløpere. Slike som denne komikeren Astrid Hoem og andre løgnere innafor AUF. Det er bare å håpe at de fortsetter å arbeide seg ned mot sperregrensa, der både Ap og AUF til slutt trolig forsvinner. Jeg tror neppe de finnes flere hjernevaskede ungdommer enn denne gjengen i AUF. For jeg tror neppe det er mulig å kommunisere med mer livsfjerne ungdommer enn disse vi fikk se i panelet hos Fredrik Solvang torsdag (10/11).

Dette er folk som det er helt bortkastet å føre dialog med, der man like godt kan legge seg ned og sove. Unntaket måtte kun bli å lytte til Trond Giske som var den eneste som hadde noe å fare med under den sendingen. For alt annet som AUF og Ap v/Gahr Støre bringer til bords, det er og blir et evig mareritt!

Mitt beste råd til ledelsen i Ap, dersom de har tenkt å berge stumpene: La Trond Giske overta som statsminister! Da vil dere se 20-tallet før jul!

Amund Garfors
Demokratene Nordland
Narvik, 19.11.2022

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 447 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015