arabisk brann fliktningbosetning

Deporter alle rasefremmede! Norge for nordmenn! Festning Europa!

En 27 år gammel arabisk kulturfremmed ble arrestert i Nederland etter en stor brann i en containerbosetning. Han skal ha satt fyr på flyktningboligen sammen med landsmenn fordi myndighetene ikke etterkom ønsket om bedre boligstandard.

Denne uken brøt det ut brann i en containerbosetning i Amsterdam, Nederland. Nødetatene klarte å slukke brannen i containerkomplekset i Slotervaart-distriktet, men 75 boenheter ble ødelagt. Hundrevis av mennesker ble evakuert og seks personer led av røykforgiftning.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Flere journalister bekrefter at brannstifterne sies å være arabiske «fagarbeidere» som krever bedre innkvartering. Hvilken boligstandard disse ørken-ressursene hadde i sine hjemland opplyses det ikke om. Vi betviler sterkt at majoriteten av denne mannlige invasjonsstyrken besitter det intellektuelle nivået til en norsk 10 år gammel elev på barneskolen i Norge.

En 27 år gammel sosialturist ble arrestert på åstedet, men myndighetene, systemmedia og politiet har lagt lokk på videre detaljer og informasjon.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Dette er er ikke så ulikt løgnmedia og politiet i Norge som konsekvent ikke nevner hvilke rasetilknytning de kriminelle har. Vi minner her om den forferdelige voldtekten av en småbarnsmor i Sortland, begått av fire afghanere. Selv her greide politiet først å opplyse om at de var fra Nordland og ikke at de kriminelle var fra et dysfunksjonelt land i Midtøsten. Politisk korrekt skal man jo være her på berget og lydig følge instruksene fra folkeforræderne på stortinget, systemmedia og departementene: Alle kulturfremmede som blir importert av de ovennevnte folkeforræderne eller invaderer Norge er en «berikelse». Hvilken «berikelse» det er, ser vi i forfallet av byer og tettsteder, økt kriminalitet og et NAV-budsjett som er høyere enn flere lands nasjonalbudsjett.

Nok er nok! Festning Europa!

Nettredaksjonen