Åpent brev til Amundsen, Frp.

aasenHerr Per Willy Amundsen (Frp). Hørte intervjuet som Nrk hadde med deg på radioen kl.07.40 i dag den 1.sept.2010. Er det ikke underlig synes du, at i et samfunn som liker å fremstå som verdens beste demokrati, så skal det være en dødssynd å ha et annet syn på historiens største omveltning i vårt land enn det som er god tone innen innvandringslobbyen? Nå er det Sverigedemokratene som blir hengt ut og rakket ned på av de jeg vil kalle landssvikmiljøene.

Jeg synes ikke du, Per Willy Amundsen, skal la deg gå i den fellen at du hele tiden må forsvare deg mot aggressive journalister og andre som tydeligvis har som livsoppgave å ødelegge vårt norske samfunn. For det er nettopp det som nå skjer, og som folket ikke skal få lov til å ta til motmæle mot. Den samme utviklingen skjer ikke bare i Sverige, men i hele resten av Europa.

Jeg synes ikke Sverigedemokratene sin valgvideo, som det reageres mot, er så avskrekkende. Den er jo en flik av sannheten. Jeg synes du skulle gå til angrep i stedet for å la deg stå skolerett for de som vil ødelegge Norge som nasjonalstat og nordmenn som nasjon. Still spørsmål tilbake hvorfor det ikke skal være lov å ha et annet syn på historiens største og mest negative omveltning av vårt samfunn enn det som er det politisk korrekte synspunkt? Et syn som sterkest er uttrykt av de miljøer som har hatt verdens verste despoter og menneskeslaktere som sine ledestjerner!

For en tid siden hadde Christian Thybring-Gjedde en artikkel i Aftenposten som han også måtte stå til ansvar for, og der han hevdet at landet ville bli slitt i filler ved det som nå skjer.
Hans konklusjon var helt riktig, slik jeg ser det.

Jeg vil også hevde at nordmenn aldri mer vil reise seg som en nasjon i sitt eget frie fedreland etter det galmannseksperimentet med vårt land som de politisk korrekte og innvandringslobbyen nå gjennomfører. Og det uten at folket får lov til å si mening om vår egen fremtid.

Er det en fremtid som en minoritet i eget land nordmenn vil tilby sine etterkommere? Trolig ikke, men folket er blitt svakt og er kuet til taushet av den politiske eliten, samt norske og utenlandske voldsgjenger og den øvrige aggressive og landssvikerske innvandringslobbyen.

Da Tybring-Gjedde måtte frem på Dagsrevyen og forsvare seg overfor utenriksminister Gahr Støre, var sistnevnte veldig opptatt av at vi måtte vise de fremmed all mulig respekt, men hva med en smule respekt overfor oss nordmenn og våre følelser og ønsker? En slik respekt forventes slett ikke av mennesker med Jonas Gahr Støre sine holdninger til fedreland og folk, men det kunne jo stilles som spørsmål når dere er i intervjuet eller er i debatter.