header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

bigtech

Vennligst studer dette bildet nøye.

Dette bør skape bekymring blant brukerne til BigTech når det er kjent at sannsynligvis flere hundre tidligere (eller fortsatt aktive?) spioner innehar nøkkelposisjoner i de største teknologiselskapene. De har tilgang til brukernes mest sensible data, eksempelvis medisinsk og finansiell bakgrunn og status.

Unit 8200 har absolutt et rykte for fortreffelighet på sitt felt. Problemet er at håndverket deres inkluderer spionasje, utpressing, grove brudd på personlige rettigheter og hacking av akkurat de teknologiselskapene som nå ansetter de.

Pegasus-skandalen
Unit 8200 skapte overskrifter i fjor da Pegasus-skandalen ble kjent. Tidligere tjenestemenn i Unit 8200 utviklet og implementerte programvaren Pegasus. Pegasus var programvaren som ble implementert med DOS, IBM, deretter e-post via Microsoft, deretter Windows, mobiltelefoner, 1991-1992 e-postprogrammer med ftps og nettverk som Network, (Netscap). De var i stand til å spionere på titusenvis av politikere og de som ble definert som fiender av staten Israel. Programvaren hjalp sannsynligvis også til på attentatet til den saudiske journalisten Jamal Khashoggi.

Minst 99 tidligere Unit 8200 ansatte i Google
Google ble startet av Larry Page og Sergey Brin. Disse to khazarene har aksjemajoriteten, og i 2015 ble Google et datterselskap til Alphabeths som også kontrolleres av de to ovennevnte.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Minst 99 tidligere Unit 8200-veteraner jobber for tiden hos Google, ifølge LinkedIns jobbtavle. Imidlertid undervurderer dette tallet nesten helt sikkert omfanget av samarbeidet mellom de to selskapene. For det første regnes ingen tidligere Google-ansatte her. Den teller heller ikke de som ikke har en offentlig LinkedIn-konto, eller de som har en konto, men som ikke har avslørt sitt tidligere samarbeid med Israel High-Tech Surveillance Unit. Det burde være et betydelig antall, siden agentene uttrykkelig har forbud mot å avsløre sin tilknytning til Unit 8200.

Så tallet 99 ansatte khazarer gjenspeiler bare antallet nåværende (eller nylig ansatt) Google-ansatte som åpenlyst misliker israelsk militærlov ved å identifisere organisasjonen i profilen deres.
Her en skjermdump på en av Googles ansatte med bakgrunn i den beryktede israelske Unit 8200:

bigtech 1Zuckerberg og Meta
Meta er selskapet som eier de beryktede selskapene Facebook, Instagram og WhatsApp. De rekrutterer aktivt tidligere Unit 8200 medarbeidere, slik også som eksempelvis Emi Palmor. Han er utpekt av Zuckerberg til å være én av 23 utvalgte som sitter i Facebooks Oversights Board og khazaren Fuckerberg har selv uttalt at dette gremiumet er å betrakte som Facebooks «Høyesterett».

De bestemmer hva som er godkjente meninger og ytringer:
Hva skal bli sensurert og slettet.
Hva som er godkjent å publisere og hvilken politiske agenda skal promoteres. Hva og hvem som skal utestenges fra FB i perioder eller på livstid.

Emi Palmor er ingen hvem som helst, men tidligere Unit 8200 veteran og var General-direktør for justisdepartementet i Israel.
bigtech_2.jpgEn annen beryktet person er Eyal Klein, tidligere Unit 8200, nå sjef for Facebook sin Messenger tjeneste, hvilket betyr at han administrerer privat informasjon over flere hundre millioner brukere.

bigtech 3Bill Gates og Microsoft
Data fra LinkedIn antyder at det er minst 166 tidligere Unit 8200-medlemmer som jobber for Microsoft. Dette inkluderer bl.a. Ayelet Steinitz, Microsofts tidligere sjef for globale strategiske allianser, senior programvareingeniør Tomer Lev, og senior produktsjefer, Maayan Mazig, Or Serok-Jeppa og Yuval Derman.

bigtech 4

Den Seattle-baserte monopolisten Microsoft benytter eks-Unit 8200-eksperter for å designe og vedlikeholde sitt globale sikkerhetsapparat. Offentlige dokumenter viser også at Microsoft aktivt rekrutterer agenter direkte fra Unit 8200 til disse nøkkelposisjonene.

Andre Microsoft-sikkerhetsprodukter som Microsoft Defender Antivirus og Microsoft Azure cloud computing er også designet og vedlikeholdt av ex-Unit 8200-spioner.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Dette er bemerkelsesverdig, siden det ble rapportert at skadelig programvare sannsynligvis produsert av Unit 8200 ble brukt til å angripe Microsoft-produkter, for eksempel Windows-operativsystem. Den skal ha utnyttet smutthull den fant for å angripe kontrollsystemer, slette harddisker og stenge nøkkelsystemer, som energi-infrastrukturen i Iran.

Den store mengden mennesker som uteksamineres fra en organisasjon som Unit 8200 og fortsetter å påvirke verdens største kommunikasjonsselskaper gir absolutt grunn til bekymring.

Uansett, hvis man benytter tjenestene til Alphabeth, Meta, Microsoft og Amazon bør man vurdere alternativer.

Morten Lorentzen
Moss, 13.12.2022


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 223 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015