header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

A closeup of Norwegain currency bank notes.

Den som benytter Vipps, bankkort eller kredittkort i stedet for å betale med kontant, bidrar til et overvåkingssamfunn med kommende konsekvenser som vi i dag ikke aner rekkevidden av.

Hvorfor vi skal betale med kontanter i stedet for kort, overalt og alltid...

Kontanter:
Jeg har 500 kroner i lommen, jeg tar de med til en restaurant og bruker de til å betale for måltidet. Med disse 500 betaler restauranteieren regningen i vaskeriet. Vaskeriets eier bruker det til å betale for hårklippet hos frisøren sin. Med disse 500 betaler frisøren regningen i supermarkedet. Etter et ubegrenset antall betalinger forblir verdien av 500 kroner-seddelen min den samme, dvs. den har tjent sin hensikt for alle som har brukt den som betalingsmiddel, og banken eller myndigheter har ikke arbeid, innflytelse eller oversikt over eventuelle kontantbetalingstransaksjoner. Du blir ikke registrert i en offentlig databank hvor myndighetene lager en profil over deg som du ikke blir opplyst om. Altså, storebror ser deg ikke!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Transaksjoner med Vipps eller kort
Hvis jeg går på restaurant og betaler digitalt med Vipps, bank- eller kredittkort er kostnaden for min digitale betaling som faktureres restauranteieren, inkludert prosentvise transaksjonsgebyrer, er i gjennomsnitt 2,5 %, som da er ca. 11–12 kroner for hver ekstra transaksjon. (Det igjen betyr at videre transaksjoner har den samme faste utgiften på 2,5 %, altså 11–12 kroner.)

De samme gebyrene gjelder når restauranteieren digitalt betaler regningen på vaskeriet, betalingene fra vaskeriets eier til frisøren, så også de påfølgende betalingene osv.

Så, etter de første 36 transaksjonene av disse 500 kronene, er det bare 50 kroner igjen og de resterende 450 kronene blir bankens eiendom... takket være alle digitale transaksjoner og gebyrer!

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

I tillegg kommer faste renteutgifter hvis du benytter et kredittkort, hvilket igjen betyr at den reelle verdien av dine opprinnelige 500 kroner er mindre.
Videre har banken og myndighetene en fullstendig profil over deg og dine innkjøpsvaner.
Den som fortsatt benytter Vipps, bankkort eller kredittkort i stedet for å betale med kontanter er i mine øyne en komplett ignorant og bidrar til et overvåkingssamfunn med kommende konsekvenser som vi i dag ikke aner rekkevidden av. Derfor...

BETAL KONTANT! ALLTID!

Morten Lorentzen
Moss, 23.12.2022


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 302 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015