wokw jul

Den vestlige verden med sine «verdier» er ferdig – og Europa med den. Vårt kontinent er blitt voldtatt og overtatt av fienden.

Alt er klart for den tradisjonelle skildringen av Saint Blaise i Mantua, Italia. Men i år blir det ikke tradisjon, men heller en blasfemisk julekrybbe for de troende å «undre seg over».

Den hellige familie er nå faktisk negre fra Ghana. Den sinnsyke Woke politikken til globalist-venstre er gudløs og man er blitt så immun mot deres kultur-retusjering og galskap at man knapt nok reagerer.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

På pressekonferansen for å presentere arrangementet i begynnelsen av desember, beskrev den lokale pastoren, pater Mirko Frignani, prosjektet sitt som «en absolutt premiere». En ekte familie er representert hvert år av «Bethlehem-familien». Byggingen av Betlehem begynte i september i fjor; en gruppe frivillige (finansiert av Soros?) jobbet daglig for å bli ferdig i tide til jul, for i år skulle det være PK (politisk korrekt), en negerfamilie fra Ghana.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Jesus er ikke en dukke som kan være hvit, svart eller gul. Han er en historisk skikkelse. Inkarnasjonen er sentral i kristendommen. Å degradere ham til en dukke som kan ha hvilken som helst farge er å fornekte kristendommen ved roten.

Dette har ingenting med «rasisme» å gjøre. Det har noe med respekt for historien å gjøre.

Nettredaksjonen