header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

soros

Soros og hans NGOs viser hvem som bestemmer: Italias regjering følger ordre.

Over 26 000 illegale kulturfremmede har invadert Italia via Middelhavet de siste to månedene. Den nye statsministeren Giorgia Meloni fra høyrepartiet Fratelli d'Italia var stor i kjeften før valget, men nå er det totalt stille. Hun har oppnådd det hun ville, akkurat som Salvini før henne: Milliarder i overføringer fra de «rike» EU landene, inkludert Norge. Dette bekreftes indirekte nå også av systemmedia som IKKE angriper henne, men som før valget advarte om at Meloni var en «farlig høyre-ekstremist».

Soros sine NGO truer Italia
Fulvio Vassallo Paleologo har nå truet med internasjonale sanksjoner dersom Italia forhindrer, forbyr eller til og med kriminaliserer landing av NGO-skip. Paleologo er advokat, foreleser i asylrett og utlendingers konstitusjonelle status og medlem av doktorgradskomiteen for «Menneskerettigheter: utvikling, beskyttelse og grenser» ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Palermo. Han er også direktør for ADIF (Associazione Diritti e Frontiere) og jobber for å beskytte rettighetene til migranter og asylsøkere gjennom ulike frivillige organisasjoner og mediegrupper. George Soros finansierer aktivt dette nettverket.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Vi avslutter med noen kloke ord fra den ikke ukjente italienske forfatteren og kommunisten Umberto Eco uttalte på 1990-tallet:

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

«Tredje verden banker på dørene til Europa og de kommer inn....selv om ikke Europa vil ta imot de... I det neste årtusenet vil Europa være et kontinent med flere raser, et mer «fargerikt» kontinent...Hvis det passer oss er det bra og hvis det ikke passer noen vil det være realiteten.»

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1379 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015