soros

Soros og hans NGOs viser hvem som bestemmer: Italias regjering følger ordre.

Over 26 000 illegale kulturfremmede har invadert Italia via Middelhavet de siste to månedene. Den nye statsministeren Giorgia Meloni fra høyrepartiet Fratelli d'Italia var stor i kjeften før valget, men nå er det totalt stille. Hun har oppnådd det hun ville, akkurat som Salvini før henne: Milliarder i overføringer fra de «rike» EU landene, inkludert Norge. Dette bekreftes indirekte nå også av systemmedia som IKKE angriper henne, men som før valget advarte om at Meloni var en «farlig høyre-ekstremist».

Soros sine NGO truer Italia
Fulvio Vassallo Paleologo har nå truet med internasjonale sanksjoner dersom Italia forhindrer, forbyr eller til og med kriminaliserer landing av NGO-skip. Paleologo er advokat, foreleser i asylrett og utlendingers konstitusjonelle status og medlem av doktorgradskomiteen for «Menneskerettigheter: utvikling, beskyttelse og grenser» ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Palermo. Han er også direktør for ADIF (Associazione Diritti e Frontiere) og jobber for å beskytte rettighetene til migranter og asylsøkere gjennom ulike frivillige organisasjoner og mediegrupper. George Soros finansierer aktivt dette nettverket.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Vi avslutter med noen kloke ord fra den ikke ukjente italienske forfatteren og kommunisten Umberto Eco uttalte på 1990-tallet:

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

«Tredje verden banker på dørene til Europa og de kommer inn....selv om ikke Europa vil ta imot de... I det neste årtusenet vil Europa være et kontinent med flere raser, et mer «fargerikt» kontinent...Hvis det passer oss er det bra og hvis det ikke passer noen vil det være realiteten.»

Nettredaksjonen