Zelenskij Vladimir president ukraina red wikimedia commonsI følge Viktor Medvedchuk er Zelenskyj en diktator som ofrer landet på vegne av vestlige makter. Bilde: Wikimedia Commons (CCO).

FMI skal vel helst engasjere seg mot illegal innvandring og menneskesmugling fra MENA. Men nå er det noen galninger som prøver å stelle i stand en ny verdenskrig, og det er stort sett de samme som vil at Europa skal bli MENA.

Eksillederen for den forbudte opposisjonsplattformen «For Life», Viktor Medvedchuk, sier at Zelenskyj er en diktator som ofrer landet på vegne av vestlige makter. Dagens Ukraina bryter enhver bestemmelse i sin egen grunnlov og sluttet å være uavhengig og suveren etter kuppet i 2014 og kom fullstendig under ekstern kontroll av Vesten.

Zelenskyj tenker hovedsakelig på PR når det kommer til stats-anliggende. Han prøver å skjule virkeligheten for folket og skjule sine egne handlinger, som ikke er i Ukrainas eller folkets interesse.

Det er Storbritannia som kontrollerer Zelenskyj og Kiev, mye mer enn USA, hevder Medvedchuk. London er spydspissen fra det kollektive Vesten for å gjøre Ukraina til et springbrett mot Russland.

Olav Sæther
Kristiansund, 29.1.2023