header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

matvaksine

Dette lyder som et skrekkscenario, men er dessverre fakta: «Fremtidens vaksiner kan være mer som å spise en salat, enn å få en injeksjon i armen. UC Riverside-forskere studerer om de kan gjøre spiselige planter som f.eks. salat til mRNA-vaksinefabrikker.»

Snart vil det ikke lenger være behov for en sprøyte for å vaksinere mennesker. Fordi den ønskede aktive ingrediensen kan administreres gjennom mat – bevisst eller ubevisst. Unødvendig å si, men her har vaksinasjonsguru Bill Gates fingrene med i spillet, igjen. Dyrevaksinemarkedet alene kan bringe inn over 26 milliarder dollar til farmagigantene innen 2030. Det forskes imidlertid også på hvordan grønnsaker kan omdannes til en mRNA-vaksinefabrikk.

Flere studier finansiert av amerikanske myndigheter og farmasøytisk industri er i gang med å utvikle mRNA-vaksiner for husdyr. En fagfellevurdert studie publisert i tidsskriftet Viruses i fjor sa:
«Den vellykkede bruken av mRNA-vaksiner mot COVID-19 har ytterligere validert plattformen og potensialet til mRNA-vaksiner for forebygging av smittsomme sykdommer, spesielt innen veterinærområdet.»

Uforutsigbare effekter og farer
Hvordan forskere kan komme til ovenstående konklusjon etter Covid mRNA-injeksjon-fiaskoen er ubegripelig. De ødeleggende konsekvensene av de ubrukelige og farlige gengift-injeksjonene blir til og med nå publisert i systemmedia.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Studier av nytte-risiko-forholdet ved eksperimentelle injeksjoner viser også: I hvert fall siden omikron og de tilpassede boosterne har det vært tydelig at disse ikke beskytter mot sykehusinnleggelse eller intensivbehandling. Ikke engang gamle mennesker eller risikogrupper!

Dyrevaksinasjoner kan påvirke fruktbarheten og mRNA påvirker også fruktbarheten til mennesker.

Eksperter har også reist bekymring for mRNA-injeksjoner på husdyr. Veterinæren Dr. W. Jean Dodds sa til The Defender i en e-post: «På dette tidspunktet er det ikke godt kjent om mRNA-vaksiner kan ha langsiktige effekter på reproduksjon eller levetid hos husdyr. Vi må være sikre på at denne typen vaksine ikke kan forårsake unormale cellulære eller molekylære endringer hos dyrene.»

Som ved den såkalte «livsfarlige koronainfeksjonen»: Bill & Melinda Gates Foundation finansierer igjen forskning.

Det britiske departementet for internasjonal utvikling har inngått samarbeid med den beryktede Bill & Melinda Gates Foundation for å finansiere husdyrvaksiner rundt om i verden, tvitret tilbake i 2018:

matvaksine 1

Dette partnerskapet inkluderte et tilskudd på USD 40 millioner i 2017 for utvikling av nye husdyrvaksiner. Finansiering gitt av Gates Foundation for CGIAR, det «globale forskningspartnerskapet for en matsikker fremtid dedikert til å transformere mat-, land- og vannsystemer i en klimakrise, fortsetter å fokusere på å flytte gårdbrukere fra antibiotika til vaksiner.»

KillBill Gates: Største grunneier for å vaksinere oss alle?

På denne bakgrunn er en publikasjon fra «University of California» i USA med tittelen «Own vaccines growing and eating?» Det aller første avsnittet får deg til å grøsse:
«Fremtiden til vaksiner kan være mer som å spise en salat enn å få en injeksjon i armen. UC Riverside-forskere studerer om de kan gjøre spiselige planter som salat til mRNA-vaksinefabrikker.»

Dette prosjektet har tre mål:

  • Bevise at DNA med mRNA-vaksinen blir implementert i plantecellene og kan formere seg.
  • Bevis på at plantene kan produsere nok mRNA til å konkurrere med konvensjonell vaksinasjon.
  • Bestemme riktig dosering.

«Ideelt sett ville en enkelt plante produsere nok mRNA til å vaksinere en enkelt person,» sa prosjektets ledende forsker, Juan Pablo Giraldo, førsteamanuensis ved Institutt for botanikk og plantevitenskap ved UC Riverside.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

«De tester denne tilnærmingen med spinat og salat, og det langsiktige mål er at folk skal dyrke disse djevelens ting i sine egne hager,» sa Giraldo. Bøndene kan etter hvert plante hele åkre med den, forklarer han.

Er det derfor Bill Gates kjøper opp jordbruksland i stor stil?
Ønsker verdensvaksinatoren å bruke denne omveien for å gjøre drømmen om å vaksinere hele menneskeheten, virkelig? Den tekniske muligheten eksisterer åpenbart og forskes intensivt på.

Så snart kan vi alle bli vaksinert gjennom maten – uten engang å bli riktig og objektivt informert.

Vi ser jo konsekvensene med den katastrofale mRNA korona-«vaksinen.»

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 46 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015