header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

atomkrig nato russland

Tema Ukraina: «Tenk om Russland eller Kina hadde støttet Taliban under den USA styrte krigen i Afghanistan og ga dem alt de hadde, inkludert moderne utstyr, for å drepe amerikanske soldater.» Hvordan ville USA og NATO reagert?

USA og deres NATO-vasaller gir til Ukraina våpensystemer og reparasjonsfasiliteter, ammunisjon, informasjon, trening, penger – bokstavelig talt alt som trengs for å føre krig. De trykker bare ikke på avtrekkeren selv, men er aktive krigsdeltagere til stor fare for alle impliserte.

Hvis man forestiller seg følgende: Russland hadde utplassert atomraketter med flere sprenghoder i Mexico, Kuba, Venezuela, Syria og Iran som et svar på NATO sine våpenleveranser og annen militær og sivil støtte til regimet i Ukraina. USA og Vest-Europa ville gått fra alle konsepter og øyeblikkelig erklært Russland den totale krig.

Sammenlign dette med USA og NATOs stadige utvidelse østover, siden 1989, kombinert med stasjonering av atomvåpen i Europa og Israel. Det USA-styrte kuppet i Ukraina i 2014 startet og eskalerte over en 8 års eksisterende borgerkrig som ble til en eksistensiell trussel mot Russland.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Pensjonert oberstløytnant Daniel Davis forklarer hva dette betyr i et intervju med amerikanske medier. Han foreslår å forestille seg et annet land som gjør det samme mot USA:

«Tenk om Russland eller Kina hadde støttet Taliban under den USA styrte krigen i Afghanistan og ga dem alt de hadde, inkludert moderne utstyr, for å drepe amerikanske soldater», sier den tidligere offiseren som kan vise til følgende «meritter»: Et senior stipendiat i forsvarsprioriteringer og militærekspert, tilbrakte over to tiår med aktiv tjeneste, inkludert kampoppdrag i Irak og Afghanistan. Han er også tildelt to bronsestjernemedaljer av USA.

«Tror du USA ville godtatt det? Ville det vært helt uten problemer for oss?» spurte han. «Vi ville ha blitt sinnsyke og vi ville ha erklært de, Russland og Kina den totale krig.»

Har Russland erklært USA, dvs. NATO og Norge krig?

«Uten en strategi er det umulig å oppnå ønskede resultater.»

«Forestill deg at du (USA og deres vestlige krigspartnere, min kommentar) leverer alt dette militære utstyret og du vet ikke engang hva du prøver å oppnå, hvordan skal du vite om det kommer til å lykkes?» spurte han. «Hvordan kan president Biden eller noen i Pentagon fortelle det amerikanske folket om dette utstyret er verdt å sende? Gjør det noen forskjell eller ikke?» «Det er ingen kriterier!» sier Davis. «Vi vet ikke engang hva vi vil gjøre.»

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Selv om du sier at du vil «vinne», insisterer Davis på at begrepet skal være klart definert, men er det klart definert og uttalt?

Den tidligere høyt dekorerte amerikanske offiseren Davis fortsetter: «Definer vinn», sier han: «For en uke siden gjentok forsvarssjefen det han har sagt mange ganger tidligere, og en av de få tingene jeg er enig med ham i er at han ikke ser noen militær vei for Ukraina for å vinne denne krigen med det første, dvs. i år 2023.»

Davis stiller også det essensielle spørsmålet om hvilke viktige amerikanske nasjonale interesser det er USA vil beskytte og hva håper Biden på ved leveringen av panservogner til regimet i Kiev? Han påpeker at det amerikanske folket har krav på et svar.

«Ikke en generell uttalelse, men et konkret, detaljert svar: Her er det vi ønsker å oppnå; her er hva vi anser som en suksess; her er målene vi ønsker å oppnå. Det bør være et minimum, og det er ikke engang presentert.» Det er et meget stort problem, la han til. For da kan du snuble i alle mulige ting hvis du ikke har tenkt på det.

Russland har verdens største atomvåpenarsenal.

Den tidligere krigsveteranen fortsetter: «En av tingene som Vesten ikke har forstått fra starten er at dette ikke er Syria, det er ikke Irak, det er ikke Libya, det er ikke Jemen, og det er ikke Iran. Vi har gjort det vi ville på alle disse stedene og har ikke fryktet konsekvenser fra de fordi vi visste at de ikke kan slå tilbake.»

Det ovenstående sitatet er enestående fordi her innrømmes det fra amerikansk side at USA ikke bryr seg om folkeretten og er skyld i utallige krigsforbrytelser og millioner med lemlestede og døde. Dette kan sammenlignes med Norges krigsforbrytelser som den kriminelle regjeringen til Jens «krig er fred» Stoltenberg gjennomførte i Libya og nå gjentar en norsk regjering de samme forbrytelsene i Ukraina.

Hva hvis Russland en dag vil uttale: Du og dere har krysset en rød linje denne gangen, og vi skal iverksette tiltak. Den russiske utenriksministeren Sergei Lavrov sa nylig at Russland forbeholder seg retten til å «kontakte» enhver leverandør av NATO-utstyr, NATO-stridsvogner, NATO-kjøretøyer og deres ammunisjonsangrep –uansett hvor de er, dvs. i Polen eller i et annet NATO-land. Dette betyr at Russland er kapable til å angripe baser og infrastruktur i krigsdeltagende land som Norge.

Hverken USA eller NATO har kapasitet til å stoppe russiske supersoniske raketter av typen Iskander, Zirkon og Avangard.

Davis advarte om at artikkel 5 i NATOs grunnleggende traktat, som krever at medlemslandene er enige om at «et væpnet angrep mot en eller flere av dem i Europa eller Nord-Amerika skal betraktes som et angrep mot dem alle», kan føre til en eksplosjon.

Denne eksplosjonen vil høyst sannsynlig bety en atomkrig med de forferdelige konsekvensene for menneskeheten og verden.

Krigshisserne i USA og deres vasaller i NATO må innse de realpolitiske realitetene, hvilket betyr stans av alt våpenmateriell og starte forhandlinger med Russland for denne stedfortrederkrigen de vestlige statene gjennomfører i Ukraina før vi ender opp med Armageddon.

Morten Lorentzen
Moss 6.2.2023

Kilde:
https://www.breitbart.com


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 63 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015