header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Schwab Klaus

Transhumanisten og fienden av menneskeheten, Klaus Schwab, World Economic Forum, WEF.

The Great Reset skrider frem med kjempeskritt og bejubles av Woke-venstre, alle Vest-Europas marionette-regjeringer og deres lydige løgnere i subsidieavhengige systemmedia.

Ved hjelp av eventyret om menneskeskapte klimaendringer planlegges det å konvertere hele økonomien. Gudfaren til World Economic Forum, globalisten Klaus Schwab, kaller dette «den fjerde industrielle revolusjonen». Den første, på slutten av 1700- eller begynnelsen av 1800-tallet, endret samfunnet fundamentalt og hvordan mennesker levde sammen. Dette er akkurat det vi er i ferd med å oppleve nå.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Mens mennesker over hele Europa skal samles inne i smarte byer eller såkalte 15-minutters byer, ønsker EU-kommisjonen nå å implementere sitt påståtte bærekrafts-program under slagordet «European Sustainability Reporting Standards», på norsk oversatt til «Europeisk bærekraft rapportering standarder», forkortet til ESRS.

«Bærekraft» er og betyr en kommunistisk planøkonomi.

Davos-disiplene selger den planlagte generelle omstillingen av næringslivet i fullt alvor som: «Nødvendig kontroll mot mer klimavennlig produksjon og klimanøytrale produkter». Alle produkter, inkludert produksjons- og leveringsruter, skal nå være fullstendig registrert av selskaper og sjekket for «klimavennlighet» eller «bærekraft». Ikke bare den byråkratiske innsatsen for dette er gigantisk, men dette er en økokommunistisk planøkonomi.

Alvorlige inngrep i privatlivet er konsekvensen av Davos-fanatikernes agenda2030.

Bedrifter eller produkter som ikke oppfyller de klimasosialistiske kravene er truet av konkurser og utryddelse.
Mulige effekter er ennå ikke forutsigbare. Forbudet mot forbrenningsmotorer som allerede er vedtatt kan i nær fremtid følges opp av et forbud mot tobakk, søtsaker og kjøtt. Alvorlige inngrep i privatlivet, som forbud mot flyreiser eller forbud mot å gå ut eller til og med noe så naturlig selv å bestemme hvor mange barn man vil ha, kan snart bli pålagt og sanksjonert på bakgrunn av CO2-verdier. Konspirasjonsteorier? Ikke i Kina. Der er dette allerede realitet.

Globalistisk paradis finansiert av skattebetalerne eller mer korrekt: NWO-slavene.

Til syvende og sist er planen en økonomi under fullstendig statlig kontroll. En stat styrt av selverklærte «misantroper», rovdyrkapitalister og multimilliadærer som Klaus Schwab, Rotschild, Rockefeller, Bill Gates, George Soros. Warren Buffet, Jeff Bezos og de som blir definert som 1 % klikken. Disse kriminelle protagonistene og menneskefiendene ønsker å bestemme hva vi skal jobbe med, spise, konsumere og hvordan vi skal leve. Ja, selv om vi har lov til å få barn eller ikke!

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Vi skal finansiere den våte globalistiske drømmen av egen lomme. Dette sier Europas fremste korrupsjonsekspert, den ikke folkevalgte eurokraten, Ursula von der Leyen, at EU, det vil si vi, må investere hundrevis av milliarder i klimavennlige teknologier for å «redde Europa som industristed».

Realitetsfornekterne i Brussel er faktisk ikke i stand til å innse fakta, nemlig at Europa som en industriell motor i verden er på full fart mot avgrunnen. Dette begrunnet med utopiske drømmebilder om en menneskeskapt «klimakrise», en krigs- og sanksjonspolitikk mot majoriteten av verden som ikke danser etter WEF, Bilderberger, Club of Rome og USA sin kommando.

Næringslivet har forlagret sine produksjonsteder utenfor Europa de siste 30 årene og denne utviklingen vil akselererer.

Målet for Europas nasjoner og dets innbyggere må være å skape en bevegelse av objektivt opplyste og kampklare borgere som vil gjøre alt for å redde befolkningen fra globalistenes og deres marionetter sine vanvittige planer.

Marionettene til NWO er ordremottakere bestående av en arbeidssky hær av påståtte klimabeskyttere, unyttige byråkrater, systemmedia og parlamentariske politikere som ønsker å fortsette å finansiere sitt parasittiske byråkratiske liv gjennom bærekraftsvindel og befolkningsutveksling.

Målet deres inkluderer også et Europa hvor befolkningen byttes ut med fremmede raser med lavere humankapital som for transhumanistene er enklere å kommandere og passer bedre i deres drøm om realiseringen av Agenda2030 og The New World Order.

Tallrike topputøvere, næringslivsledere, fagpersonal og selskaper har allerede bestemt seg for ikke å delta i dette skitne spillet og har for lengst forlatt Norge og Europa. Denne «Brain-drain» utviklingen fortsetter i uforminsket styrke.

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 190 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015