header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hijabday

Bare innrøm det: Dere har også glemt å feire dagen. Den dagen hvor vi skal feire undertrykkelsen av muslimske kvinner, nemlig World Hijab Day.

Morsomme og viktige høytider feires over hele verden hver eneste dag. For eksempel, den 5. januar i USA var det «Pisket krem-dag». Veldig interessant for innbyggerne i Tyskland, den 7. januar er det «Dette-godtar jeg-ikke-lenger»-dagen. Her i Norge, sammen med Sverige og Danmark feirer vi en veldig viktig dag den 25. mars, nemlig «vaffeldagen». Et prosjekt hvis oppgave er å samle disse og andre kuriøse høytider er stadig i utvikling og vi innser jo at et slikt arbeid og feiringer er til det beste for menneskeheten. Slutt på ironien.

En kristen helligdag kan imidlertid ikke finnes i den navngitte oppføringen. Antagelig fordi det hverken er rart eller morsomt, men bare ekkelt og umenneskelig, for initiativdeltagerne.

1. februar feirer mer enn 140 land rundt om i verden – i hvert fall ifølge arrangøren – World Hijab Day. Dagen er heller ikke en tilfeldig valgt dato for 1. februar er dagen da den islamske overgriperen Ayatollah Khomeini returnerte til Iran fra eksil i Paris under den såkalte «islamske revolusjonen».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I følge den «allvitende» woke-venstre-styrte Wikipedia er verdens Hijab-dag en dag dedikert til å «bringe kvinner nærmere hijabsløret». Aksjonsdagen ble lansert i 2013 av den New York-baserte muslimske Nazma Khan. Den islamsk korrekte tilslørte Khan vil ha hennes latterlige idé om å «fremme religiøs toleranse og forståelse» ved å invitere alle kvinner til å forsvinne under den islamske hettehodesekken for en dag.

Hele det syke islamske opptoget annonseres med all kraft på sosiale medier og det er nok kvinnelige galninger som har vokst opp i halvveis frihet her i Vesten og i USA som følger dette forsøket på islamisering med et trofast naivt smil og støtte som denne figuren:

«Det er vanskelig å beskrive følelsen som kom over meg, men jeg følte en hellighet ved å bruke hijab. Det var et hellig øyeblikk». Pastor Patricia Wagner, ikke-muslim, USA.

Islam er en menneskefiendtlig religion
Hijab, burka, niqab, hodeskaut – alle disse islamske variantene av slør symboliserer bare én ting: Undertrykkelse av kvinner.

De står som ingen andre symboler for fornedrelse av kvinner og for deres slaveri i en syk og avskyelig ideologi. Disse tøystykkene fratar kvinner stemmeretten og fjerner ansiktene deres og marginaliserer de til en slave. Alle som promoterer hodeplagget som et tegn på mangfold, bagatelliserer menneskerettighetsbrudd mot jenter og kvinner.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Vår vestlige sivilisasjon har våre forfedre kjempet til seg ved harde og blodige kamper nettopp for å fordrive den perverse islamske læren fra Europa.

Svaret på spørsmålet om hvorfor Vesten bør feire islamsk kvinneforakt med hijab-dagen er det samme. Hvorfor blir vi i Vesten tvunget til å adoptere og importere en middelaldersk ørkenreligion som islam representerer?

Nei til islamiseringen av Norge og Europa! Norge for nordmenn!

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 100 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015