header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

family 286247 960 720 pixabay com 2

Uttalelsen er ren rasisme mot den virkelige minoriteten av verdens befolkning, nemlig den hvite rasen som er utryddingstruet og bare utgjør knapt 6 % av verdensbefolkningen. Bilde: Pixabay.com

I USA fremmer selv kjente store aviser nå rasisme og hat mot hvite. I en artikkel, publisert i mars 2021, kalte for eksempel New York Times-publisisten Damon Young «hvithet» for en epidemi som må utryddes: – Det «hvite overherredømme-viruset» må, i likhet med andre skadedyr, dø ut så det ikke lenger er noe legeme igjen å infisere.

«Det å være hvit er en folkehelserisiko. Det forkorter levetiden, forurenser luften, forstyrrer balansen, ødelegger skoger, smelter iskapper, utløser kriger og infiserer bevisstheten.»

Damon Young, selv neger, har også skrevet en bok med tittelen: «Det som ikke dreper deg gjør deg svartere» (Originaltittel: What Doesn't Kill You Makes You Blacker).

Oppfordrer til folkemord på hvite!
Det kan synes ubegripelig at det for en journalist for den største dagsavisen i Amerika, skal være mulig å gjennomføre en hatkampanje mot hvite mennesker uten at andre journalister eller menneskerettighets- og likestillingsorganisasjoner tar avstand.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Stillheten fra det offisielle samfunnet rundt Youngs forfatterskap er bemerkelsesverdig, men illustrerende for tilstanden til et degenerert samfunn.

Hva ville reaksjonen vært hvis en hvit reporter hadde oppfordret til folkemord på negre?

«Det å være hvit er en pandemi»
«Hvitt overherredømme (engelsk: white supremacy) er et virus som, i likhet med andre virus, ikke vil dø før det ikke er flere kropper som det kan infisere. Det betyr at den eneste måten å stoppe det på er å lokalisere, isolere, trekke ut og drepe det. Jeg tror en vaksine kan fungere også. Men vi har hatt 400 år på å utvikle en, så jeg vil ikke holde pusten».

Her er dokumentasjonen på dette sitatet fra Fox News:
https://www.foxnews.com/media/the-root-damon-young-whiteness-pandemic-nyt

Woke-bevegelsens bisarre verdensbilde
Woke-bevegelsens ensidige, forvrengte verdensbilde er preget av en overfølsom fiksering på rettighetene til noen få minoriteter som LHBTQ-personer. Jamfør det absurde kravet om egne toaletter for representanter for «det tredje kjønn», samt tamponger på herretoaletter.

Hatytringer ment å oppfordre mot et normalt samfunn blir ikke påpekt av det som en gang var den fjerde statsmakt, men som nå er regimenes lydige vakthund.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Synspunkter om at hvite mennesker er de eneste bidragsyterne til sosiale problemer er nesten standard i amerikanske liberale kretser, og woke-bevegelsen er stadig mer skruppelløs når det gjelder å nedverdige den hvite rasen. Tendensene ser vi også i økende grad i Europa.

Det kan man konkludere med hvis man leser systemmedia: Agendaen består i å diskreditere den hvite rasen, vår kultur og historie, samt å promotere en masseinvasjon av kulturfremmede med det mål å gjennomføre en raseblanding og en utskifting av Europas befolkning.

Nettredaksjonen

Biografi:
Damon Young (writer) – Wikipedia

Beslektet:
Noel Ignatiev – Wikipedia


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 111 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015