header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hvit dødskamp

Landssvikeren Gro Harlem Brundtland som aktivt innledet utskiftingen av Norges befolkning og ødeleggelsen av Norge, fryktet at de oligarkstyrte politikerne i stortingspartiet skulle miste kontrollen over hva befolkningen skulle mene. At den samfunnskritiske og seriøse delen av alternativ media stadig får flere lesere og seere, bekrefter hennes frykt. Printscreen Da.

På 1960-tallet var Europa europeisk. Tyskland var tysk. Frankrike var fransk. Italia var italiensk. Spania var spansk. Nederland var nederlandsk. Sverige var svensk og Norge var norsk.

De ulike etniske nasjonalitetene ga Europa et rikt og stort mangfold.

I dag er alle disse landene, inkludert USA og Canada, invadert av alle mulige forskjellige raser, og raseblanding blir akseptert som normalt.

Rundt år 2000 utgjorde innvandrere bare 1,6 % av den spanske befolkningen. 20 år senere utgjør de fremmedkulturelle 15 % av befolkningen. Andelen rasefremmede i den tyske befolkningen er 26 %. https://www.dw.com/en/german-population-of-migrant-background-rises-to-21-million/a-54356773

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I Norge er hver femte borger en utlending, hvorav de fleste er sosialturister som snylter på nordmenns velferdssystem, og destabiliserer fundamentet for en sunn, naturlig og fungerende samfunnsstruktur.

Invasjonstroppene er konsentrert i byene, men en finner de i så å si hver eneste kommune i det sydlige- og vestlige Europa. Kun i enkelte østeuropeiske land lever en homogen befolkning.

Storbritannia er dessverre allerede tapt for den hvite rasen!
I 2015 var 44 % av Londons befolkning svarte eller av en annen ikke-britisk etnisitet, en økning fra 29 % i 2001.

I 2020 steg andelen fremmede til 55 %. Hovedstaden i Storbritannia har ikke lenger en britisk majoritet og forvaltningen er styrt av en ordfører som er pakistansk muslim. Selv statsministeren i Storbritannia er en utlending.

Storbritannias utenlandsfødte befolkning fordoblet seg mellom 2001 og 2020. Dette ser man i flere engelske byer hvor negre, muslimer og gule dominerer byene; Slough med 69 %, Leicester har 58 %, Luton 57 %, Birmingham 48 %, og Manchester 42 %.

Rotherham-skandalen
Rotherham med sine 265 000 innbyggere – en gang et blomstrende britisk industriknutepunkt – ble invadert av muslimske pakistanere. Hvilke konsekvenser dette fikk, var så graverende at selv BBC ble tvunget til å lage en reportasje:
https://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28939089

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Fra årtusenskiftet ble minst 1400 unge hvite britiske jenter helt ned til 11-års alderen lokket, bortført, holdt fanget og gjengvoldtatt av gjenger med pakistanske menn. Barna ble slått, dynket i bensin og satt fyr på. Ofte ble de ført til andre byer slik at andre rasefremmede kunne fortsette nedverdigelsene med grov vold, voldtekter og drap. Noen ble myrdet, andre døde av heroin-overdoser. En 16 år gammel jente, gravid etter flere voldtekter, ble knivstukket 40 ganger av to unge pakistanere, deretter kastet i en kloakk. Den ene ble frifunnet for drap, den andre ble dømt til 17,5 års fengsel.

Årene gikk uten at politiet eller myndighetene tok noen grep. Det virkelige problemet for Rotherham Metropolitan Borough Council syntes tvert imot å være hvordan de best skulle dekke over situasjonen. Myndighetene fryktet at hvis forholdene ble kjent, ville regjeringens immigrasjonspolitikk bli diskreditert. Politiet på sin side fryktet rasisme-anklager.

Som et apropos har Julian Assange, som ikke er dømt for én forbrytelse, sittet fengslet i Storbritannia i et tiår. Britisk rettsvesen behandler sannhetsformidlere hardere enn kriminelle barnemordere og voldtektsmenn.

Mange hvite er så regime-indoktrinert av systemmedia at de faktisk ikke innser den farlige utviklingen.

Den samme situasjonen som i Rotherham eksisterer i mange syd- og vest-europeiske byer. Rasefremmede har overtatt hele bydeler, og denne utviklingen fortsetter til tilsynelatende stor glede for folkeforræderne i de vestlige regjeringene, massivt understøttet av system-fordummede borgere som stadig gjenvelger de samme type politikere.

hvit dødskamp 1

Her et eksempel på en norsk folkeforræder som feirer 10.000 nye rasefremmede som ble importert til Norge for å akselerere ødeleggelsen av Norge!

Mens kommersiell reklame oppmuntrer til mangfold og multikulturalisme på den ene siden, forsvares terroren fra de kulturfremmede av hvite liberale på den andre siden.

I systemmedia, reklame, filmer, musikk og offentlig sektor blir negre, muslimer og andre raser promotert og kvotert som noe normalt. Multikulti-indoktrineringen fortsetter i stadig økende grad.

Regjeringene i færre og færre hvite land er ikke lenger i stand til å innse realiteter, men følger ordre fra de virkelige og skjulte makthaverne. Hvite mennesker generelt er for indoktrinert eller skremt til å organisere og beskytte seg selv. Mange erkjenner at regjeringene i landene deres aktivt motarbeider dem, og at ethvert forsøk fra hvite mennesker på å organisere seg vil bli stemplet som «nazisme» eller «rasisme».

Personer og organisasjoner som arbeider med opplysningsarbeid om den pågående skjeve samfunnsutviklingen blir demonisert, mister familie, sosial kontakt og arbeid. Overvåkningen fra P(e)ST blir til en daglig rutine, likeså provokasjoner fra ikke-uniformert og uniformert politi. Mange patrioter og nasjonalister lever med konstante trusler og blir fysisk angrepet.

Den demoniserte og forsvarsløse befolkningen i Europa befinner seg i dag på mange måter i samme posisjon som indianerne da den hvite rasen invaderte Amerika.

Helt ærlig: Er det ikke på tide at også du kjemper en aktiv frihetskamp for ditt folk og fedreland før det er for sent?

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 53 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015