header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Market crisis and bull economy danger and economic panic concept trending upwards as a precarious financial profit symbol and inflationary stock market in collapse as a symbol of inflation risk with 3D render elements.

«Pseudo-pandemien» Covid-19 som medførte at BigPharma tjente ufattelige milliarder og befolkningen ble brukt som forsøkspersoner og systemslaver for innføringen av Agenda 2030 og The Great Reset, var ment å distrahere befolkningen fra en imploderende finanskapitalisme.

Pandemipolitikken må plasseres i den bredere konteksten av de globale finanskrisene. Fabio Vighi, professor i filosofi og kritisk teori ved University of Cardiff i England, forklarte dette nylig på slutten av forelesningsserien «Open Debates» i Zürich.

FMI har tidligere publisert professor Fabio Vighi sine vitenskapelige teser rundt den pågående omstruktureringen av samfunnet i denne artikkelen:
https://fmi.no/2645-her-er-forklaringen-for-hvordan-dollaren-muliggjor-usas-unipolare-hegemoni-190223.html

Kapitalismen har ifølge Vighi blitt «senil» på grunn av gjeldsøkonomien og de finansielle boblene som følger med, og den imploderer mer og mer.

Valutakollaps, lønnsdumping og en nedadgående spiral i konkurransen om stadig færre jobber er baksiden av disse finansboblene. I denne siste fasen av oppblåst kapitalisme tjente en «pseudo-pandemi» til å distrahere folk fra, eller skjule for oss, dens implosjon. Dette bedraget ble drevet av en nøyaktig utformet og surrealistisk mediepropaganda.

«Vår tids paradoks er at de spekulative pengene som blåser opp finansboblene er en fiksjon fordi de ikke har noen reell verdi. Men når finansboblene først sprekker, braker hele helvete løs.»

implodere 1

Dollaren er dømt til å implodere! Siden februar 2022 er kampen for å erstatte USAs petrodollar med «demokratiske» valutaer, som ikke kan brukes som våpen mot andre nasjoner slik vi kjenner det fra USA unipolare maktmisbruksstilling, irreversibel.

For å fortsette å gi markedene den nødvendige likviditeten, kontrollerer finansglobalistene realøkonomiens frie fall gjennom autoritære tiltak som ytterligere utvider gapet mellom en håndfull superrike eiere og den fattige befolkningen. Den fattige befolkningen skal ikke lenger eie noe og må være fornøyd med det.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Dette er helt i tråd med målene for Agenda 2030 promotert av WEF, FN, EU og marionettene i de forskjellige vestlige regjeringer.

Majoriteten av befolkningen har ikke nok bakgrunnsinformasjon om innføringen av NWO (New World Order), der bestanddelene er The Great Reset og Agenda2030.

FMI anbefaler bakgrunnsinformasjonen om The Great Reset og Agenda2030 publisert i medlemsbladet Norge er Vårt, utgave 1, 2022 og utgave 2, 2021. Bladene kan bestilles via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og koster kr. 65,- per stk.

Alternativt henviser vi til denne digitale artikkelen:
https://fmi.no/2641-wef-sitt-mal-alt-blir-forbudt-med-baerekraft-i-klaus-schwabs-great-reset-og-agenda2030-090223.html

Professor Vighi kritiserer at befolkningen blir bedt om å ofre sine friheter, inkludert ytringsfriheten, som i økende grad blir kvalt i en overregulert «kulturkrig». Folk er pålagt å gi fra seg sin rett til å eksistere til staten, som forvalter den biopolitisk – for eksempel med helsepass eller obligatorisk vaksinasjon.

Kunstig global økonomi og statlig diktatur
Denne mørke fasen av «krisekapitalismen» ble, og forblir fortsatt, grovt undervurdert av eliten på venstre- og høyresiden. De har ikke vært i stand til å forstå sammenhengene mellom denne oppblåste globale økonomien og statlig maktbruk… eller er de å anse for en inkorporert del av samfunns-transformasjonen?

Til syvende og sist er COVID-19-eventyret ikke noe mer enn et økonomisk kupp som er muliggjort av den største og mest spektakulære hjernevaskingen som menneskeheten noen gang har opplevd.

implodere 2

Den falske pandemien bidro til å skjule det faktum at det ikke er verdens befolkning som er rammet av en dødelig sykdom, men det kapitalistiske systemet i seg selv.

COVID-19 var fremfor alt en pandemi av frykt for å tvinge massene til lydighet. Langtidsvirkningene for sjel og kropp er fortsatt ukjent i dag, men pågående seriøs forskning hentyder at skadevirkningene er katastrofale.

Vighis analyse er viktig fordi han viser at sammensmeltingen av neokommunisme og nyliberalisme førte til en koronapolitikk som innebar et globalt slag mot menneskeheten. Økonomisk deregulering, spesielt den massive akkumuleringen av kapital i hendene på noen få finansglobalister og den samtidige avviklingen av velferdsstaten, spesielt helsevesenet, presses frem raskere og raskere. Bare ved å skape nye markeder – folks kropper – kunne det syke systemet opprettholdes.

FMI har flere ganger dokumentert hvordan noen få oligarker styrer de vestlige landene, både i vårt magasin, Norge er vårt, og senest med denne artikkelen publisert siste uke:
https://fmi.no/2652-42-milliardaerer-eier-mer-enn-halvparten-av-verdens-rikdom-den-tvilsomme-makten-til-multi-milliardaerene-010323.html

Godkjenningen av den autoritære koronapolitikken var en kombinasjon av sosialisme/kommunisme og konservatisme, alt kontrollert av en liten finanselite.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Vi må ikke se bort fra det faktum at koronapolitikken var et nykonservativt slag mot menneskeheten: Kapitalakkumulering blant de superrike, avvikling av helsevesenet, håndhevet med autoritære statlige midler. Omfanget av konsekvensene av denne krigen mot menneskeheten blir nå sakte synlig.

Tvangsmidlene var en del av en kontinuerlig utvikling av vestlige kapitalistiske samfunn mot en totalitær nyliberalisme som i praksis er en kommunistisk planøkonomi styrt av en liten gruppe superkapitalister.

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 80 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015