header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

tunis

President Kais Saieds ord og handlinger har innvirkning: Horder av negre som kommer sør for Sahara, forlater Tunisia.

Tunisias president Kais Saied hevder migrasjon fra Afrika sør for Sahara er et «kriminelt komplott» for å endre landets demografiske sammensetning.

Tunisia er et sentralt transittsted for kulturfremmede negre som prøver å invadere Europa via Middelhavet, inkludert et økende antall muslimer fra Tunisia og andre afrikanske land.

Etter at dusinvis av migranter ble arrestert i et raid tidligere denne måneden, oppfordret president Saied tirsdag sitt nasjonale sikkerhetsråd til å foreta «umiddelbare tiltak» for å slå ned på den ulovlige immigrasjonen av negre som kommer sør for Sahara-ørkenen.

«Irregulære migranter må vi få en rask slutt på. De er en kilde til vold, kriminalitet og uakseptable handlinger»
Under møtet snakket Kais Saied åpent om ankomsten av «horder av illegale migranter» hvis tilstedeværelse i Tunisia, er en «kilde til vold, kriminalitet og uakseptable handlinger». Saied understreket at «denne ulovlige innvandringen skal vi raskt stoppe».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Denne ulovlige innvandringen er en del av et «kriminelt foretak som ble organisert i begynnelsen av dette århundret for å endre den demografiske sammensetningen av Tunisia», hevdet Saied

«Målet med stadige bølger av ulovlig immigrasjon, er å forvandle Tunisia til et rent afrikansk land, uten tilknytning til arabiske og islamske nasjoner», sa Saied.

Hva med invasjonen av muslimer fra Tunisia til Europa og den pågående befolkningsutvekslingen på vårt kontinent?
FMI kan bekrefte at Tunisia er et av de viktige transittlandene for menneskesmuglingen og eksporten av fremmedkulturelle til Europa. Hvis president Saied oppnår at de svarte rømmer landet, bør han også være i stand til å stoppe invasjonen av muslimer som benytter Tunisia som utgangspunkt for å invadere Europa, eller er han en hykler som følger muslimenes strategi om å overta Europa uten våpenmakt?

Daglig foregår en kontrollert masse-eksport også av muslimer til Europa hvor kvinnene fungerer som rene fødselsmaskiner. Resultatet er en transformasjon og en folkeutveksling av oss europeere innen 2 til 4 generasjoner hvis vi ikke stopper all fremmedkulturell invasjon, samt repatrierer de kulturfremmede.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

President Saieds kommentarer gjenspeiler The Great Exchange-teorien, (utvekslingen av Europas befolkning med fremmede raser) forfattet og underbygget av den renommerte franske forfatteren Renaud Camus. Han beskriver en målrettet og rask demografisk endring som vil ende i en katastrofe, eventuelt en rasekrig og – ikke usannsynlig – utslettelsen av urbefolkningen i Europa.

Anniken Huitfeldt bør slutte å leke moral-apostel for andre land
Tunisiske grupper som arbeider for åpne grenser, som multi-kulti grupper i Europa, har anklaget Saied for hatefulle ytringer. Flere demonstrasjoner gjennomføres i det eneste landet som etter den arabiske våren innførte demokrati.

Presidenten sa imidlertid at de som anklager ham for rasisme «ønsker splittelse og splid og prøver å skade forholdet vårt til våre brødre». Saied sa at han ikke var rasist og at migranter som oppholder seg lovlig i Tunisia ikke hadde noe å frykte.

Selvsagt passer ikke dette agendaen til folkeforræderne i den norske regjeringen, som aktivt arbeider for en verden uten grenser og hvor kulturfremmede og raseblanding hylles som «kulturberikende».

Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt kritiserer nemlig nå den folkevalgte tunisiske presidenten for å utføre sin oppgave, nemlig å forsvare sitt land og dets innbyggere mot en invasjon – en oppgave Huitfeldt selv og hennes norske regjering grovt forsømmer.

Det korrupte EU legger som kjent føringer for Europas «åpne grensers politikk». Ungarn, Polen og flere andre østeuropeiske land derimot, følger ikke ordre fra Brussel om å importere kulturfremmede, men arbeider aktivt for å stoppe invasjonen av ikke-europeere.

Ikke uventet kritiserte Afrikas motstykke til EU, Den Afrikanske Union (AU), Tunisia sin politikk ved å oppfordre landet til å unngå såkalte «rasistiske hatytringer» og igjen åpne grensene. Tunisia er imidlertid knallharde og fortsetter sin «stengte grensers politikk» for å stoppe invasjonen av fremmedkulturelle.

«Alle som støtter illegale vil bli arrestert»
Talsmann for nasjonalgarden, Houssemeddine Jebabli, bekrefter at tunisiere som huser eller ansetter illegale migranter vil bli arrestert.

Han påpekte også at ulovlig migrasjon er direkte relatert til den økende kriminaliteten i landet.

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 291 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015