header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

fn

Hvis et ikke-folkevalgt organ, og de facto, en NGO skal bestemme hva som kan formidles via internett, representerer det et meningsdiktatur.

Den ikke-valgte og velfinansierte organisasjonen FN er sponset av både regjeringer og rovdyrkapitalistenes forskjellige NGO`er.

Dersom FN sitt primære formål var å legge til rette for konfliktløsning i den virkelige verden og gi fredsbevarende og humanitær bistand i krigssoner, har FN gjennom flere tiår fullstendig mislykkes.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Nå følger FN-monsteret i økende grad i fotsporene til andre ikke-valgte, om enn mindre formelle, elitegrupper som Klaus Schwab`s WEF, George Soros sin NGO, Open Society Foundation, og Bill Gates representert ved sin NGO, Melinda og Bill Gates Foundation.

Krav om en nettbasert regulering
FN har nå gjort det til sin oppgave å håndtere det de selv definerer som hatytringer og desinformasjon på internett. Senest arrangerte de et forum med tittelen «Internet for Trust».

En av FN sine mange underorganisasjoner, UNESCO – hvis uttrykte mål er å fremme verdensfred og sikkerhet gjennom internasjonal utdanning m.m. – sier nå i en kunngjøring at de har utviklet egne «retningslinjer som regulerer hatefulle ytringer og feilinformasjon»:

«UNESCOs globale mandat inkluderer å fremme fri bevegelse av ideer i ord og bilder. UNESCO har derfor besluttet, gjennom konsultasjoner med flere interessenter*), å utvikle retningslinjer for regulering av digitale plattformer, hvilket har som mål å støtte utvikling og implementering av regulatoriske prosedyrer for å sikre ytringsfrihet og tilgang til informasjon, samtidig som det beskyttes mot ulovlig innhold som kan være skadelig for demokratiet og respekten for menneskerettighetene.»

*) Hvilke «interessenter» opplyses det selvsagt ikke om, men det er vel de vanlige suspekte. Stikkord: Andre NGO’er. (Red. anm.).

Her en kort video fra konferansen.

Retningslinjene som UNESCO utvikler til å regulere digitale plattformer, gir uunngåelig sensur av ytringsfriheten og den frie tilgang til informasjon. Selv hevder de at hovedmålet er å «administrere» det FN har definert som «ulovlig innhold og ytringer som kan være skadelig for demokratiet og respekt for menneskerettigheter».

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

UNESCOs generaldirektør Audrey Azoulay uttalte på konferansen at det var behov for regulering av internett: «Det forekommer en utvisking av grensene mellom sant og usant, fornektelse av vitenskapelige fakta, samt spredning av desinformasjon og konspirasjoner. Vi må sikre at den teknologiske revolusjonen ikke går på bekostning av menneskerettigheter, ytringsfrihet og demokrati. For at informasjon skal forbli et felles gode, må vi nå tenke og handle sammen.»

Kommentar: Var det en fornektelse av vitenskapelige fakta når alternative medier og fagpersonell henviste til at «korona-plandemien» var konstruert, og viruset var utviklet i et laboratorium, eller var dette en konspirasjonsteori?

Alternativ media dokumenterte at «Covid-vaksinen» ikke hindret, men førte til alvorlige bivirkninger og overdødelighet. Videre at sanksjoneringen av befolkningen ved masker, internering og lockdown var kontraproduktiv. Alt dette ble jo sensurert av BigTech, blokkert i sosiale medier og stemplet som konspirasjonsteorier.

Systemmediene bekrefter nå offisielt i 2023 akkurat det de tidligere karakteriserte som konspirasjonsteorier.

fn 1

FMI henviser til en informativ artikkel om hvordan WHO nå fungerer som en ny verdensregjering uten et mandat fra befolkningen.

FMI kan bare konstatere at dersom et ikke-folkevalgt organ, og de facto en NGO, skal bestemme hva som kan formidles via internett, representerer dette i så fall et regelrett meningsdiktatur.

Nettredaksjonen

Oppfordring til alle våre lesere:

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt.

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men er redd for repesalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 125 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015