header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

sandberg hallvard nrk 2

NRKs Hallvard Sandberg som dykkerekspert. Printscreen NRK.no

NRKs «sannhetsguru» Hallvard Sandberg nå også som ekspert på dypdykking, uten bruk av dykkerklokke. Tidligere har Sandberg figurert som ekspert på både covid-19-«pandemien» og krigen mellom Russland og Ukraina.

sandberg hallvard nrk 1Enten er NRKs journalister idioter, eller så tror statskanalen at nordmenn flest er det. Onsdag 8. mars kunne NRK med journalist og «ekspert på alt mulig» – Hallvard Sandberg presentere for seerne en fantastisk historie om at seks sivile personer i en liten seilbåt skal ha foretatt sabotasjen mot gassrørledningen Nord Stream i Østersjøen i september i fjor.

Personene skal ha leid en ukrainsk-eid seilbåt, fraktet med seg sprengstoffet ut i Østersjøen, og med dykkermaske, snorkel og visstnok flasker på ryggen, dykket ned til mellom 70-80 meter, plassert sprengstoffet og utført sabotasjen. Ca. en times tid skal det hele ha tatt, i følge Sandberg.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

For å utføre en slik sabotasje-aksjon kreves det betydelig mengder med sprengstoff. I følge Militæranalytiker Jens Wenzel Kristoffersen kreves det minst ett tonn TNT per rørledning. Altså flere tonn sprengstoff som noen få personer med dykkermaske og snorkel skal ha brukt en liten time på å utføre.

Kildene til denne fantasi-historien er visstnok anonyme «tunge journalistiske miljøer». I motsetningen til når anonyme kilder hevder at Norge og USA står bak sabotasjen av Nord Stream, da er det selvsagt en «konspirasjonsteori».

Øvrige bilder: NRKs journalist Hallvard Sandberg som ekspert på virus og Ukraina/Russland-konflikten i 2022. Printscreen NRK.no

Når det er sagt:

Russland planlegger å frigi «korrespondansen» om Nord Stream-sabotasjen.

Representanter for Russland ved FN sa at Tyskland, Danmark og Sverige kategorisk vil nekte Moskva all tilgang til informasjon om etterforskningen av Nord Stream-sabotasjen.

«Vi blir nektet enhver tilgang til informasjon, samt enhver involvering, selv om vi er den direkte berørte parten. Vi ber om å få delta i etterforskningen, men vi får bare til svar at andre land etterforsker dette og at vi bør bry oss om våre egne saker», sier den russiske diplomaten Dmitri Poljanski.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Russland ønsker å være transparente og vil nå sende sin korrespondanse med Tyskland, Danmark og Sverige angående etterforskningen av angrepene på gassrørledningene Nord Stream 1 og 2, til FNs sikkerhetsråd.

FNs sikkerhetsråd er ventet å stemme over resolusjonen om den internasjonale etterforskningen av sabotasje av rørledningene i slutten av mars, ifølge Poljanksi.

Bjørnar Røyset

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt.

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men er redd for repesalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 131 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015