header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

portugal

Nok er nok! Europa er allerede sterkt degenerert og nå truer en ny tsunami av analfabeter og lav-IQ individer. Selv den mest realitetsfjerne liberaler som ønsker «et Europa uten grenser» vil snart brutalt våkne opp fra sin naive drømmeverden.

Ett års opphold i Europa ved å betale et gebyr på 15 euro!
Den sosialistiske regjeringen i Portugal har nylig bestemt at alle innbyggere i «Community of Portuguese Speaking States» (CPLP), altså land hvor portugisisk er hovedspråket, automatisk skal få ett års oppholdstillatelse i Portugal ved å betale 15 euro, ca.150 NOK.

Det som er pikant her, er at bortsett fra Portugal selv, tilhører ingen andre europeiske land dette fellesskapet. Men det gjør de afrikanske statene Angola, Guinea-Bissau, Kapp Verde, Mosambik, São Tomé, Príncipe, sør-asiatiske Øst-Timor og sør-amerikanske Brasil.

Konsekvensen vil være at Portugal åpner døren til EU for mer enn 300 millioner kulturfremmede
Konkret betyr dette at vel 300 millioner negre fra overveiende afrikanske land nå har rett til å reise inn og oppholde seg i et land i EU, en union som på grunn av Schengen-avtalen nesten ikke har noen internasjonal grensekontroll lenger.

Disse kommende sosialturistene får dermed direkte mulighet til å bevege seg fritt i Europa. Den eneste kostnaden: Et gebyr på 15 euro for en digital utstedelse av bevis for oppholdstillatelse.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Vasallstaten Norge er også medlem i Schengen-området, og med den eksisterende overdådige NAV-hjelp til alle nyankomne og det naive synet på ikke-reelle flyktninger, kan Norge forvente en tsunami av sosialturister.

Her en liten kort film som viser en vanlig hverdag blant negrene i Afrika, med scener som i nær fremtid også kan utspille seg i Norge og Europa: FMI advarer mot meget sterke scener, upassende for personer under 18 år!

Innenriksminister José Luís Carneiro uttalte også at innbyggerne i CPLP-landene selvfølgelig også skal kunne få «direkte tilgang til person-, helse- og skattenummer» i Portugal umiddelbart. Portugal tar dermed neste skritt i retning av å bli et immigrasjonsland, eller mer korrekt uttrykt: U-land.

I 2022 viste data fra immigrasjons- og grensemyndigheten SEF at antallet utlendinger som bor lovlig i Portugal økte for syvende år på rad, og er nå på over 757.000 – og det med en samlet befolkning på litt over ti millioner mennesker.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

FMI på sin side arbeider for å stoppe all fremmedkulturell innvandring, og for å repatriere de kulturfremmede. Hvis dette ikke snarest gjennomføres, eksisterer det ikke lenger noe håp om at vi nordmenn kan bevare Norge norsk.

Her et passende afrikansk sitat: «Hvis 10 venner kommer på besøk, slakter vi en geit og feirer. Hvis det kommer 100 fremmede står vi der med spisse spyd.»

Her er et passende sitat fra oss i FMI: «Festning Europa! Europas grenser må forsvares! Repatrier!»

Nettredaksjonen

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 134 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015