header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

1600

Kriminelle menneskesmuglere, her representert ved skipet «Lifeline» fortsetter sin masse-import av kommende sosial- og visakort-turister.

Det blir levert som bestilt av landssvikerne i de vestlige marionette-regjeringene og EU til de kjente og beryktede NGOs: På bare noen få timer invaderte mer enn 1600 kulturfremmede Sør-Italia.

Stadig flere rasefremmede invaderer Italia og Europa hjulpet av profesjonelle menneskesmuglere via det sentrale Middelhavet med stadig kortere mellomrom. Flere europeiske land som Norge er aktive i denne menneskesmuglingen. Ved hjelp av skip som frakter fremmedkulturelle ladninger med mest unge svarte og brune negre og muslimer fra Nord-Afrikas kyster kamuflert som humanitær hjelp.

FMI har tidligere henvist til hvordan den profesjonelle menneskesmuglingen fungerer:
https://fmi.no/2528-avslort-menneskesmuglere-samarbeider-med-ngo-i-middelhavet-150122.html

Italias innenriksdepartement har talt opp flere tusen båtmigranter som har ankommet kysten av middelhavslandet eller til øya Lampedusa de siste dagene.

Tsunamien av rasefremmede til Europa kan i år slå alle tidligere rekorder!
Siste uke var det registrert over 15.800 invasorer – i 2021 og 2022 var det nesten 6.000 personer i samme periode.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Den italienske kystvakten satte inn flere skip for å slepe tre båter med til sammen mer enn 1600 migranter i land utenfor den sør-italienske kysten. Ifølge en uttalelse ble også et fly brukt, og et militærskip fulgte oppsamlingen av det som mange av Europas befolkning definerer som menneskelig søppel.

Her ser vi i praksis hvordan både ikke-svømmedyktige og svømmedyktige negre og muslimer kjemper for å entre menneskesmuglerenes skip.

«Redningsaksjonene» kommer etter at den italienske regjeringen annonserte strengere straffer for menneskesmuglere. Statsminister Giorgia Meloni, beskrevet av systemmedia som en høyreekstremistisk statsminister, kunngjorde etter et møte i ministerrådet at menneskesmuglere og støttespillere kan risikere fengselsstraff på inntil 30 år dersom dødsulykker skjer under irregulære krysninger.

«Vi ønsket å sende et symbolsk og konkret signal», sa Meloni om dekretet og fortsatte: «Jeg vil kjempe og beseire disse menneskene.»
Den nye straffekatalogen påvirker ikke bare menneskesmuglere og smuglere fanget på italiensk territorium eller i italiensk farvann, men over hele verden, kunngjorde Meloni.

Vi har vår tvil om Italias nye strengere straffer for menneskesmuglere er kompatible med EU-reglene. Kjensgjerningen er at Italia, som Norge, er et EU-protektorat og styrt av helt andre krefter enn EU.

Vi viser til denne artikkelen om hvem som virkelig styrer EU og marionettene i Europas regjeringer:
https://fmi.no/2652-42-milliardaerer-eier-mer-enn-halvparten-av-verdens-rikdom-den-tvilsomme-makten-til-multi-milliardaerene-010323.html

Mens EU krever, men ikke gjennomfører tiltak mot ulovlig innreise av kulturfremmede, gjennomfører Europas NGO-regjeringer, bortsett fra landene i Øst-Europa, til rette for asyltsunamien fra den afrikanske og muslimske verden til Europa.

Her dokumenterer vi hvordan menneskesmuglingen fra Libya i praksis fungerer:
https://fmi.no/2556-menneskesmuglingen-utenfor-libya-blomstrer-220422.html

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Invasjonstroppene som kommer i et stadig større antall til Europa er og blir informert fra sine allerede ankommende rasefrender om hvilke land i Schengen-området som tilbyr de høyeste sosiale ytelser i Schengen-området og hvor de kan nyte en sorgfri hverdag i en sosial hengematte.

I så henseende kan man være sikker på at flere tusen kulturfremmede som flommer over Italia, Spania, Portugal og via Balkan som en tsunami vil invadere Norge.

Nedenfor har vi samlet diverse linker til noen interessante artikler som FMI har publisert bare det siste året hva gjelder invasjonen av vårt kontinent.

Nok er nok! Festning Europa! Europas grenser må forsvares! NÅ!

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

https://fmi.no/2592-stadig-flere-invaderer-europa-241022.html

https://fmi.no/2597-balkanruten-forblir-trolig-apen-og-den-fremmedkulturelle-invasjonen-kan-fortsette-051122.html

https://fmi.no/2596-i-fattighuset-i-bosnia-stemples-det-visum-til-tyskland-og-resten-av-europa-pa-akkordbasis-021122.html

https://fmi.no/2577-en-million-kulturfremmede-venter-i-serbia-og-montenegro-pa-a-invadere-europa-230922.html


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 762 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015