header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

gateskiltBudskapet kunne ikke vært mer ødeleggende og illustrerende. Skiltet er strategisk plassert over det tyske gateskiltet og kunne ikke vært mer symbolsk: Selvassimilering til kulturen til sine nye borgere.

Neste steg på veien mot islams kulturelle maktovertakelse har nettopp funnet sted i Düsseldorf, Tyskland. Der fikk Ellerstrasse et gateskilt på arabisk. Befolkningen der er allerede så arabisk preget at det logiske skrittet ble tatt for å navngi gaten på deres eget språk, dette i følge den (selvfølgelig) grønne byrådslederen og fremmedkulturelle Samy Charchira som lallet i en usigelig forvrengning av virkeligheten: «Tospråklige gateskilt er også et symbolsk uttrykk for sosial inkludering. De viser at folk identifiserer seg med bydelen sin og mangfoldet i den. Jo flere mennesker som identifiserer seg med sitt distrikt, jo mer samfunnsansvar kan og vil de ta. Det er bra for folket, Oberbilk og for Düsseldorf.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Og videre: «Oberbilk er en fargerik bydel som er kulturelt og økonomisk formet av variasjonen som leves. Menneskene som bor der har bidratt til å bygge landet vårt og fortjener respekt og beundring.» Det tospråklige gateskiltet er «også et tegn på samhold, på verdsettelse og et uttrykk for et åpent bysamfunn.»

Skilt på arabisk i Europa motsier enhver sunn fornuft
Faktisk er det motsatt: Gateskilt på fremmedspråk er et symbol på ekskludering. Folk identifiserer seg ikke med nabolaget sitt. Hvis de gjorde det, ville de stolt brukt språket i vertslandet, som mange har bodd i flere tiår eller er tredje generasjon.

Alt annet symboliserer fremmedgjøringen fra Tyskland og kravet om å holde seg til hverandre uten å gi noen form for integreringsinnsats, som ingen ber om uansett. Det blir selvsagt ikke stående med et gateskilt, for denne idiotiske woke multi-kulti utviklingen foregår overalt i Europa.

Islamiseringen forgår med full intensitet i hele Vest-Europa, blandet opp med noen «eksotiske» innslag av negre og deres «afrikanske kultur/ukultur» og de gule med sin kultur.

Løgnen om at kulturfremmede bygget opp Tyskland etter 2. verdenskrig
Den rasefremmede Samy Charchira kunne selvfølgelig ikke motstå og spre eventyret som er standard og populært i venstreorienterte kretser, nemlig at kulturfremmede var med på å bygge Tyskland. Faktisk var gjenoppbyggingen av Tyskland for lengst gjennomført da de første «gjestearbeiderne» fra Italia, Spania og Portugal ankom.

Hvor mange ganger har ikke vi nordmenn blitt konfrontert med løgnene om at pakistanerne bidro til å bygge Norge?

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Den marokkanske generalkonsulen Lalla Loubna Ait-Bassidi og distriktsordfører Dietmar Wolf var også til stede ved avdukingen. «Jeg er takknemlig for at integrering kommer til uttrykk som mennesker fra 20 arabiske nasjoner kan lese og forstå. Skiltet symboliserer at migrantene blir anerkjent, og det står for mangfoldet i Düsseldorf, en av de mest mangfoldige byene i Nordrhein-Westfalen», forklarte generalkonsulen.

Indirekte innrømmer generalkonsulen at faktisk flere av de «20 forskjellige arabiske nasjoner» ikke kan lese og forstå det tyske språket.

Selvfølgelig var det også «spørsmål» om skiltet, som også var «greit», innrømmet Samy Charchira nedlatende. Til slutt kunne myndighetene imidlertid «overbevise alle». Til slutt var det vel ingen som våget å trosse dette ytterligere skrittet med å forlate kulturell og identitetsmessig selvoppgivelse og i frykt for å bli fordømt som tilbakestående eller som en fremmedfiendtlig nazi. Ytrer man seg ikke blir det vurdert som en «godkjenning» i Tyskland.

I denne ånd bekreftet Wolf pliktoppfyllende at bydelsstyret hadde stemt «med overveldende flertall» for oppsetting av skiltet. Skiltet er strategisk plassert over det tyske gateskiltet og kunne ikke vært mer symbolsk. Den viser den villige, i det minste naive selvutslettelsen av et land, dets språk og dets kultur. Dette til rytmisk klapping fra woke-venstre for toleranse og kosmopolitisme. I hvilket annet land, selv om det skulle finnes store mengder turister eller utenlandske innbyggere der, vil det for eksempel bli satt opp tysktalende gateskilt?

Særlig fylket Nordrhein-Westfalen, hvor muezzin-oppropet har vært tillatt i Køln siden i fjor er en høylytt demonstrasjon av det absolutte islamske maktkravet, er spesielt ivrige etter å gå foran med et dårlig eksempel i selvutslettelsen.

Tysk historie forsvinner mer og mer fra læreplanen og tysk og vestlig historie blir omgjort til en skrekkhistorie om rasisme og utnyttelse. Alle dører blir åpnet for fremmede raser, islam, LBGTQ og ødeleggelsen av engang et vel fungerende land.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 130 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015