header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

konspirasjonsteori

Dette er en appelsin! Hvis du ser et eple er det fordi du er en høyre-ekstrem konspirasjonsteoretiker og har gjennomskuet agendaen til de neoliberal-sosialistiske globalistene.

Selv i det begrensede tidsrommet av en generasjon ser det ut til å være perioder hvor historien står stille og andre da historien tvert imot ser ut til å akselerere brått, som om den er drevet av en ukuelig impuls.

På mange måter lever vi akkurat nå i en slik akselererende fase.

Den såkalte korona-pandemien og de sosiale eksperimentene den utløste i form av befolkningskontroll, førte til dannelsen av en rekke bevegelser som allerede var i gang, men som i det enestående globale planlagte scenariet, skapt av Covid-19 innebar en enorm kraft.

Dette skjer i Latin-Amerika, USA, Canada og de fleste landene i Europa og Asia som har vedtatt FN sin livsfarlige Agenda2030.

Vi nevner kort noen tilfeldige eksempler:

 • Den merkelige alliansen mellom venstresiden, farma-industrien og big business-kapitalisme, samt konsolideringen av «juristokratiet».
 • Den produserte konsensus rundt ESG-agendaen, (miljø-, sosial- og styringsrangeringer).
 • Utbredelsen av den naive og utopiske woke-bevegelsen.
 • Styrking av identitetsbevegelser.
 • LBGTQ og gender-idioti.
 • Sensur i sosiale nettverk, dvs. sensurens gjenfødelse.
 • Den maniske polariseringen av politikk og meninger.
 • Intoleranse forkledd som toleranse.
 • Kriminalisering av tanker, ideer og fakta.
 • Hatet fra det parlamentariske demokratiet overfor ikke system-konformitet er altomfattende og uten grenser.
 • Vedtaket om kun èn «sannhet» og styrt propaganda av den vedtatte agendaen formidlet av statsfinasiert systemmedia.
 • Innføringen av et kjønnsnøytralt språk og sensur av allerede brukte begreper og ord. Eksempler er negre, sigøynere, idioter osv.

Som vi vet skal begrepet «konspirasjonsteori» oppfattes negativt og brukes aktivt fra de styrte styrende for å latterliggjøre upopulære meninger eller for å skremme de som kritisk ikke følger og stiller adekvate spørsmål rundt den vedtatte sannheten til det etablerte.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Faktum er at i mange tilfeller samsvarer ikke konspirasjonsteorier med virkeligheten i det hele tatt: De oppfyller et psykologisk og følelsesmessig behov for å forstå en meningsløs verden.

Men noen ting er så merkelige at bare en såkalt konspirasjonsteori kan forklare dem.

Sigmund Freud sa at noen ganger er en sigar bare en sigar.

Konspirasjoner er derimot ikke alltid teorier. Konspirasjoner er heller ikke nødvendigvis et resultat av et paranoid sinn.

Noen ganger oppstår de spesielt når det gjelder å manipulere opinionen for å tjene en ideologisk agenda som f.eks. Agenda2030 og digitale penger.

Gjennomføringen av visse mål i ulike deler av verden gir inntrykk av en koordinert tilnærming også overfor mennesker som normalt er mistenksomme overfor konspirasjonsteorier.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

I mange tilfeller kan konspirasjoner til og med finne sted i offentligheten, uten hensyn til hemmelighold. Spesielt når punkter på dagsorden er et særegent konsortium av megakapitalister, store mediekonsern og statlige institusjoner.

Den akselererte implementeringen av denne agendaen fører til og med frem en ny form for demokrati, eller mer korrekt: En liberal-sosialistisk globalisme kontrollert av noen få mennesker og familier.

Et demokrati uten en konfrontasjon av ideer, uten en sunn sameksistens av forskjeller, uten reell motstand, uten ytringsfrihet og fremfor alt uten menneskelighet er slaveri og diktatur.

Systemmedia er statsfinansierte manipulerende horer.

Nyere historie blir omskrevet i et svimlende tempo. Politiske skikkelser og hendelser blir forandret og omskrevet uten kritikk fra de som en gang representerte den 4. statsmakt og som nå er redusert til statsfinansierte systemhorer, systemmedia. Her ligger også kraften til alternative medier som stadig får flere lesere og seere.

Slik fungerer ytringsfriheten i det nye demokratiet, altså den liberal-sosialistiske globalismen. Den som er uenig i statsagendaen må forvente å bli definert som «høyreekstreme» og «konspirasjonsteoretikere». Det betyr overvåking, trakassering, eventuelt påtale og dom.

Konspirasjonsteoretikere og alternative medier har forøvrig allerede forutsett sensuren og opplyser om dette via sine kanaler: Reguleringen av sosiale nettverk, digitale «penger» og de facto et fritidsfengsel hvor alle dine bevegelser blir registrert av despotene som styrer.

Historien viser at samtlige forsøk på å kontrollere befolkningen og undertrykke menneskers naturlige friheter har endt i brutale tragedier.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 139 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015