header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

ursula von der leyen og bossdunkEU-kommisjonens president Ursula von der Leyen.

Den beryktede EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen (64), som var sterkt omstridt og er under etterforskning for sine direkte forhandlinger med Pfizers CEO for bestilling av millionvis med ubrukbare korona-«vaksiner» til priser som beløper seg til utallige milliarder Euro.

Videre slettet hun all SMS-kommunikasjon om denne avtalen som ingen EU-parlamentariker ble involvert i. Denne korrupte figuren skal bli NATOs nye generalsekretær etter krigsforbryteren Jens Stoltenberg.

Dette melder systemmedia-avisen The Sun, T-online, Deutschlandfunk og nyhetsbyrået Reuters. Vi kan også bekrefte at Russia Today meldte dette allerede for fire uker siden, men vi valgte ikke å opplyse om dette før vi fikk flere kilder.

Vil denne personal-avgjørelsen virkelig gagne Europa?
Uansett er Ursula von der Leyen (64) i en meget god posisjon, ifølge ovennevnte kilder til å kunne overta agendaen til den avtroppende marionetten og NATO-generalsekretæren Jens Stoltenberg (64), om kort tid.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

For Ursula von der Leyen, som uansett må gå av som kommisjonspresident i desember 2024 etter fem år i embetet, vil dette være et spesielt elegant exit-scenario:

Som ny NATO-generalsekretær unnslipper hun sumpen av korrupsjon i Brussel som har blitt avdekket i Brussel, se Eva Kaili-saken, samt mulige undersøkelser av hennes allerede slettede SMS med legemiddelfirmaet Pfizer.

Storbritannia kan legge ned veto
Etterfølgeren til krigsforbryteren og Khazaren Stoltenberg, som går av med pensjon etter ni år som NATOs generalsekretær kan være i fare. Bakgrunnen er at britene ønsker å nedlegge veto mot avgjørelsen, siden dagens EU-kommisjonspresident, som tidligere var Tysklands forsvarsminister, gjennom flere år bygget ned Tysklands forsvar (Bundeswehr) og satset mer på konsulentoppdrag med McKinsey for å feminisere forsvaret, enn å styrke det. Britene mener dette har svekket NATO som helhet. Helt urett har Storbritannia ikke.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Den tyske systemmedia-avisen «Die Welt» utpeker Pedro Sanchez, den nåværende spanske statsministeren, som den mest lovende kandidaten til å etterfølge Stoltenberg.

Uansett: Hvis denne inkarnasjonen av bestikkelser og inkompetanse Ursula von der Leyen skulle bli NATOs generalsekretær kan dette lede verden til atomødeleggelse. Vi henviser til hennes CV som virker som et kriminelt rulleblad.

Hvorfor fylles ikke slike stillinger av dyktige mennesker og hvem bestemmer og styrer dette skuespillet?

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 254 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015