header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Alf Tore Aronsen er president i RepNor.

aronsenDen senere tid har flere personer i ymse maktposisjoner overgått Harald Heide-Steens legendariske rollefigur Balle Clorin og hans supperåd, i tøvete uttalelser. Undertegnede har allerede kommentert dette tragiske likestillings- og diskrimineringsombudet. Første helg i september fikk hun avløsning av halvt norske Akhenaton de Leon, leder for rådet for innvandrerorganisasjoner i Oslo, som åpenbart bryr seg mer om sin ikke-norske tilhørighet. Jeg syns han viser manglende respekt for sin norske mor og sin norske tilhørighet, når han åpenbart ikke velger å prioritere sitt norske fornavn Oddvar. Nå har han altså foreslått å dele opp norske aldershjem i norske og ikke-norske avdelinger.

Det blir spennende å se om de "politisk korrekte" vil holde kjeft, bagatellisere eller rett og slett bare angripe Fremskrittspartiet, sånn at fokus blir tatt vekk fra dette supperådets uttalelser. For Fremskrittspartiet er som vanlig det eneste partiet på Stortinget som har skamvett nok til å slakte slike uttalelser. Andre partier kan under tvil tolkes til å mislike supperådets uttalelser, men de vil neppe gå videre med saken. Fremskrittspartiets Per-Willy Amundsen vil også frata slike supperåd all offentlig støtte. En støtte som de jo i utgangspunktet aldri skulle hatt. La meg gjenta dette, siden norske politikere åpenbart har valgt å ignorere det:
- Norge er et uavhendelig rike!
Dette betyr at det kun er nordmenn som skal være medlemmer av politiske partier og ha stemmerett ved norske valg. Derfor  bør Akhenaton de Leons trusler om manglende innvandrerstemmer føre til at norske politikere atter en gang begynner å lystre Grunnlovens evige befaling om norsk suverenitet.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 379 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015