header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

reconquista

I mellomtiden har de blodrøde statsfinansierte regime-stormtroppene og multi-kulti avskummet i AFA allerede fjernet Reconquista-kampanjen.

I forrige uke illustrerte Düsseldorf hvordan Tyskland er på god vei til å bli muslimsk. «Ellerstraße» i Düsseldorfs migrantdistrikt Oberbilk vises nå med arabiske bokstaver. Bare noen dager senere ble imidlertid det arabiske skribleriet klistret over med en hyllest til den frankiske hedersmannen Karl Martell som seiret i det viktige slaget ved Poitiers i 732 og hindret at den muslimske invasjonen ikke kunne ekspandere fra det daværende Galisia, nå Spania, til Frankrike og kanskje resten av Europa.

Videre ble den velkjente illustrasjonen som viser hvordan våre forfedre med våpenmakt jagde ut muslimene fra Europa: Refugees not welcome!

Jubelen var stor i forrige uke i rekkene til de woke-degenererte, venstreorienterte liberal-globalistene, multikulturelle islamist-troppene og islamske foreninger.

Bakgrunn: Et gateskilt på arabisk ble satt opp på Ellerstrasse i Düsseldorf-Oberbilk. At en gate i Tyskland må merkes med et gateskilt på arabisk skribleri ble begrunnet med at det var et såkalt Maghreb-distrikt, i tillegg til de vanlige intetsigende frasene om kosmopolitisme og mangfold.

reconquista 1

Gateskilt på arabisk. Budskapet kunne ikke vært mer ødeleggende og illustrerende. Skiltet er strategisk plassert over det tyske gateskiltet og kunne ikke vært mer symbolsk: Utvekslingen av Tysklands befolkning, som ellers i Vest-Europa, foregår med turbofart.

Her er artikkelen hvor vi dokumenterte Europas underkastelse for islam: http://fmi.no/2666-folkeutvekslingen-av-europas-befolkning-bekreftes-igjen-og-igjen-orientalisering-av-europa-er-i-full-gang-det-forste-arabiske-gateskiltet-i-tyskland-280323.html

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

For at denne forvrengningen av historien og underkastelsesgesten ikke ble ubesvart, dekket aktivistene ikke bare over det arabiske skiltet, men omdøpte også hele gaten etter en stor europeer, Karl Martell, som bekjempet araberne, og satte opp en informasjonstavle. Initiativtakerne til omdøpningen av gateskiltet tar til orde for «fortsettelse av det kristne Vesten» og «slutten på den islamske fremveksten i Europa».

I mellomtiden har de blodrøde statsfinansierte regime-stormtroppene og avskummet i AFA allerede fjernet Reconquista-kampanjen.

Systemmedia meldte selvsagt at dette representerte grov rasisme og de to rasefremmede byrådene i Düsseldorf, Samy Charchira (grønne) og Hakim El Ghazali (SPD/«Arbeiderpartiet») hyperventilerte om den «uforståelige aksjonen».

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Patrioter og nasjonalister var imponert over handlingen: «En kreativ form for protest mot en falsk multikulturell forståelse i betydningen vanvittige underkastelsesgester har nå også funnet sted i Ellerstraße i Düsseldorf. Symbolsk politikk ved bruk av gateskilt er noen ganger forfriskende annerledes.»

Mens multi-kulti-idioter på internett forsikrer hverandre om at de er dypt krenket og sjokkerte, har vi i FMI et kreativt forslag til forbedring av gateskiltet: Lag et klistremerke med arabiske skrifttegn hvor det står: «Muslimer er ikke velkommen i Europa. Ut med pakket!»

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 811 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015