header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dragqueen printscreen twitter

Naturstridig, ekkelt og perverst! Pedofile og transvestitter bedriver hjernevoldtekt og skal ikke lære barn i skolen om følelser og sex. Bilde: Skjermdump twitter. 

Det ble et kraftig selvmål for talspersonene for den woke kulturmarxistiske NWO-tidsånden. Queen Elizabeth II High School i Peel, Isle of Man, blir tvunget til å innstille timer i seksualundervisning etter en gjesteopptreden av en transvestitt/«dragqueen» som traumatiserte elever på 11 år.

Ifølge medieoppslag ønsket en perversitet av en transvestitt å overtale elevene om at det eksisterer 73 kjønn. Da en fornuftig elev påpekte selvsagte naturlover for gjestetaleren, nemlig at det bare eksisterer to kjønn, kvinne og mann, bortviste transvestitten barnet fra klasserommet.

Men det som skjedde på den lille britiske øya er fortsatt ikke den eneste skandalen: En uavhengig undersøkelse er blitt startet ved Queen Elizabeth II High School i Peel og denne konkluderer foreløpig med at barn på 7 år er kraftig traumatisert etter å ha blitt undervist om kjønnsskifte og seksuelle handlinger. I følge medier ble småbarna vist «grafisk, uforholdsmessig og uanstendig representasjoner».

I tillegg ble barna informert om oral- og analsex og gitt instruksjoner om hvordan de skulle onanere. En annen gruppe ble indoktrinert om at kjønnsskiftekirurgi og hvordan hudtransplantasjoner kan brukes til en kunstig penis, er naturlig.

Til den som synes at dette er naturlig anbefaler vi et nakenbad i fjorden en iskald desemberdag på minst 3 timers varighet.

Eliza Cox, nestleder for Marown Parish Commissioners, sa til den lokale radiostasjonen Energy FM: «Mange barn er rett og slett for traumatiserte til å snakke med foreldrene sine. Som forelder vet du ikke hva barna blir lært.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Foreldre har begjært skolens rektor avsatt og ber om en «rask og dyptgripende analyse av disse uhyrlighetene som en slik ‘seksual’-formidling innebærer for barn». Videre forlanger foreldrene: «Vi mener at tilstedeværelsen av en transvestitt i klassene og fremmedgjøringen av elever som åpenbart er forvirret over informasjonen som er diskutert i denne ‘undervisningen’ er totalt upassende.»

Hvis det hadde blitt propagandert i skolene på 1970-, 80- og 90-tallet at det finnes «73 kjønn, analsex og kjønnsskifte» er normalt, ville rektoren og den mentalt syke som fremmet disse perversitetene blitt tvangsinternert i en psykiatrisk institusjon.

Her ser du det woke-venstre globalister definerer som naturlig, nemlig kjønnsskifte og forsøket på å lage en penis. Meget kvalmende og ekkel video! (Eller på Youtube her.)

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Formidlingen av denne syke seksualpoltikken foretas av indoktrinerte kjeltringer som følger retningslinjene for en degenerert politikk. Den vestlige forskrudde NWO-ideologien skader først og fremst barna, men også den samlede samfunnsstrukturen.

Bare personlig engasjement, politisk aktivitet og konsekvent motstand mot disse utålelige forholdene kan bringe normaliteten tilbake. Den gruppen mennesker som står bak denne utviklingen er den samme som for tiden manøvrerer oss inn i 3. verdenskrig, nemlig den beryktede 1 %, (((...))).

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 35 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015