header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

seksg

WEF sin tekno-kommunistiske transhumanisme er bekreftet: «Dette er en av de verste ideene noensinne.» Den bruker menneskekroppen som et «telekommunikasjonspunkt i et slags nettverksnett og kan føre til helseeffekter som vi ikke kan forutsi».

Den kriminelle eliten i World Economic Forum (WEF) er ikke bare fornøyd med å avlive oss, dine besteforeldre, pumpe mRNA inn i mat for å forgifte kroppen din, normalisere pedofili, homofili og infisere deg med kreft gjennom falskt kjøtt.

WEFs kriminelle eliter ønsker nå at du også skal gjennomføre en full frontal lobotomi med en farlig ny teknologi som gjør folk til sendere for 6G-antenner - med eller uten ditt samtykke.

Mennesker kan brukes som en del av elektromagnetisk stråling (EMR) antennesystem ved å bære et spesielt armbånd laget av kobberspoler, ifølge et team av forskere fra University of Massachusetts Amherst og Delft University of Technology i Nederland, tilknyttet World Economic Forum.

Forskerne sa at de har utviklet en kostnadseffektiv måte å «høste» høyfrekvent stråling som «lekker» fra kommunikasjon med synlig lys (VLC) - en teknologi de sier sannsynligvis vil bli brukt i de «kommende 6G-nettverkene».

Kritikere hevder at det å bruke mennesker som antenner for 6G er respektløst overfor menneskekroppen og kan ha ukjente helseeffekter.

«Jeg er diametralt imot denne typen arbeid, spesielt gitt den lille medisinske forskningen på å bruke menneskekroppen som en RF-antenne», sa Dr. Brian Hooker, vitenskapelig leder for Children's Health Defense og professor i biologi ved Simpson University.

«Denne typen teknologi gjør menneskekroppen til en RF-samler og ignorerer fullstendig helseeffektene av EMR», fortsatte Dr. Hooker.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Bill Bathgate, en elektroingeniør og sertifisert bygningsbiologi-miljørådgiver, sa imidlertid at det ikke var mulig å tro at det å bære armbåndene ikke ville øke folks eksponering for RF og EMR: «Det er ikke mulig.»

Bathgate sa om WEF-planene: «Dette er en av de verste ideene noensinne.» Den bruker menneskekroppen som et «telekommunikasjonspunkt i et slags nettverksnett og kan føre til helseeffekter som vi ikke kan forutsi.»

Gitt den beryktede merittlisten til WEF kan man forutsi at helsekonsekvensene for den gjennomsnittlige borger vil være katastrofale.

Uansett hva du gjør, ikke undervurder disse menneskene. De har planlagt The New World Order (NWO) i årevis. De er gale, har makt og menneskehetens beste, interesserer de ikke.

I denne artikkelen henviser vi til noen av de sinnsyke visjonene til WEF:
https://fmi.no/2641-wef-sitt-mal-alt-blir-forbudt-med-baerekraft-i-klaus-schwabs-great-reset-og-agenda2030-090223.html

Elitene er kynisk opptatt av å slavebinde oss i deres teknokratiske kommunistiske NWO-utopi
En patent gitt til Bill Gates ga den selverklærte verdenshelseorakelet «eksklusiv rett» til å datastyre menneskekroppen og bruke den som et lokalt trådløst nettverk.

Menneskekroppen er en vibrerende, bankende, pulserende gateway av rør og tunneler fylt med elektrolytter og i stand til å overføre informasjon, livsnerven til internett og det 21. århundre. Det har nå kommet frem at Gates' Microsoft har fått «eksklusive rettigheter» til dette organets evne til å fungere som et datanettverk.

Hvis det høres for mye ut som science fiction, kan du gjerne overbevise deg selv. Microsoft ble tildelt US-patentnummer 6 754 472 med tittelen: Method and Apparatus for Transmitting Power and Data Across the Human Body.

Egentlig burde det være science fiction når du tenker over det. Har noen spurt deg om du er villig til å gi Bill Gates de eksklusive rettighetene til kroppen din?

Se denne korte og informative videoen her:
https://rumble.com/v2b9nxg-wef-want-to-lobotomize-the-human-race-to-become-6g-antennas.html

Svaret er selvsagt nei. Men Gates bryr seg ikke. Ifølge Robert F. Kennedy Jr., har Gates en «gudelignende vilje til å eksperimentere med livene til mindre verdifulle mennesker».

Kennedy Jr. fortsetter med å advare om at Bill Gates har brukt pengene sine til å systematisk «skaffe seg krefter i noen henseender som overgår presidentenes og bruker disse kreftene til å eksperimentere med mennesker som «forsøkskaniner».

Hvis du ikke vil være et forsøkskanin, må du utdanne deg selv om NWO-elitens planer og legge planer for å komme ut av deres kontrollmatrise.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Borgerrettighetsgrupper har også uttrykt harme over Bill Gates planer om å patentere menneskekroppen. «Kroppsdeler, i dette tilfellet huden, skal ikke kunne patenteres på noen måte», sa Jim Thomas fra ETC Group, som overvåker utviklingen innen teknologien og fortsetter:

«Spørsmålet er om enkeltpersoner vil være i stand til å avvise denne teknologien når den brukes i for eksempel sporingsenheter.»

Men det er støtte til Gates fra den globalistiske eliten, som Gates jobber hånd i hånd med. Klaus Schwabs høyre hånd, Yuval Noah Harari, sier det er ingen tvil om at individer ikke har noe å si om kroppen deres brukes i denne teknologien. I følge Harari: «Gud vil ikke lenger være designeren av livet, men WEF vil være designeren av livets fremtid.»

Harari forklarer også hvorfor Bill Gates patent på menneskekroppen er så viktig. Gates var i forkant av revolusjonen innen databehandling, sier Harari, og han står også i spissen for revolusjonen innen biologisk vitenskap. Ifølge Harari er Bill Gates to revolusjoner i ferd med å smelte sammen i ett stort vitenskapelig eksperiment.

Dessverre er vi valgt ut som subjekter for dette eksperimentet uten å bli spurt.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 747 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015