header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

usa sanksjoner

Det er uklart hvordan Europa vil svare på Joe Biden-administrasjonens trusler, men det er vel ingen overraskelse at USA-vasallene lydig vil følge ordre.

To finansministere skal besøke europeiske allierte for å kreve slutt på all handel med Russland. Det hvite hus planlegger å sende en klar melding til sine europeiske partnere i den økonomiske krigen mot Russland: «Du er enten med oss eller mot oss.»

To tjenestemenn i det amerikanske finansdepartementet vil besøke europeiske og sentralasiatiske partnere neste måned for å kreve implementering av alle sanksjoner mot Russland.

AP rapporterer at Liz Rosenberg, khazar og Brian Nelson vil ha en enkel melding:
«1. Fortsett å gi materiell støtte til Moskva, eller 2. Fortsett å gjøre forretninger med land som representerer 50 prosent av verdensøkonomien.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

De vil gi sine europeiske kolleger informasjon om land USA mistenker å bryte sanksjonene med. Hvis disse landene ikke tar grep mot de som fortsetter å gjøre forretninger med Russland, truer Washington med «sanksjoner». Det er uklart hvor langt Joe Biden-administrasjonen er villig til å straffe NATO-allierte for brudd på sanksjoner.

Denne politikken reflekterer president George W. Bush sin doktrine om at land enten må engasjere seg aktivt med Washington i deres som oftest folkerettsstridige kriger i Midtøsten eller klassifiseres som «terrorist-allierte».

Det er uklart hvordan Europa vil svare på Joe Biden-administrasjonens trusler, men det er vel ingen overraskelse og USA-vasallene lydig følger ordre.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Etter at Russland forsøkte å stoppe borgerkrigen i Ukraina i fjor, innførte Det hvite hus en rekke sanksjoner de så på som et økonomisk atomvåpen. Forsøk på å isolere Moskvas økonomi har imidlertid stort sett mislyktes. Den russiske rubelen har falt de siste dagene, klarte Moskva å overvinne sanksjonene i hovedsakelig ved å utvide handelen med Asia.

Washington har bare overtalt sine NATO-allierte og andre nære partnere til å vedta sanksjonene. I mellomtiden har Kina lagt til flere land til Shanghai Cooperation Organization (SCO), og Saudi-Arabia og Tyrkia er to av de siste potensielle medlemmene.

Da Irans president Ebrahim Raisi ble medlem av SCO, bemerket han at jo flere land USA sanksjonerer, jo mer kan disse landene samarbeide som handelspartnere: «Forhold mellom land sanksjonert av USA, som Iran, Russland eller andre land, kan overvinne mange problemer og gjøre dem sterkere», sa han. «Amerikanerne tror at ethvert land de innfører sanksjoner mot vil bli stoppet, men det er en misforståelse.»

Morten Lorentzen
Gjøvik, 18.4.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 74 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015