header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

italia

Regionalliga-politikere uten intellektuell kapasitet og arbeidserfaring har mistet all kontakt med faktiske realiteter og fungerer som ordremottakere og NWO marionetter. Folkeforræderne masseimporterer kulturfremmede for å akselerere befolkningsutvekslingen i henhold til målene for Agenda2030.

Denne planlagte befolkningsutvekslingen må og skal vi som folk aktivt bekjempe. Disse folkeforræderne som de parlamentariske politikere representerer er ikke folket: Folket er staten og staten er folket! Nok er nok!

Det hersker en kunstig indignasjon fra eurokrater og styrte styrende ordremottakere, definert som selvstendige politikere over hele Europa etter uttalelsen fra den italienske landbruksministeren Francesco Lollobrigida:

Det er en overhengende og reell fare for befolkningsutveksling i Italia på grunn av den uhemmede masseinvasjonen av hundretusenvis av illegale kulturfremmede fra Afrika og Asia. Men dette har lenge vært en realitet i Italia, noe statistiske data viser.

Krig mot sin egen befolkning: Et aktivt folkemord pågår!
Det er bisart at det finnes økologer som jobber for å forsvare den malaysiske kakerlakken og deretter stempler de som vil forhindre at det italienske folket utryddes, som rasister. Noe er komplett galt i hodene deres.

Selv ISTAT, et italiensk statistisk institutt, bekrefter den økende etniske fordrivelsen og utryddelsen av italienerne.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Dette er en krig, den virkelige krigen for vår rases fremtid. Et aktivt folkemord pågår. Et folkemord som vi må stoppe nå før det er for sent.

Antallet italienere synker og antallet kulturfremmede øker. Nedgangen i fødselsraten skyldes nedadgående konkurranse på arbeidsmarkedet fra utlendinger og vanskelighetene med å oppdra en familie da de offentlige boligene går til de fremmede. På bakgrunn av denne tilsynelatende etniske fordrivelsen, i stedet for en plan for å beholde Italia italiensk, forbereder og gjennomfører NWO-marionetten og raseforræderen Meloni og hennes regjeringe masseimport av flere millioner invasorer.

ISTAT bekrefter befolkningsutveksling!
En fornyet nedgang i folketallet i Italia. I 2022 falt det under 59 millioner-grensen (58 850 717). 31. desember var innbyggertallet 179 000 lavere enn ved begynnelsen av året (-0,3 %).
Siden 2018 har befolkningen falt med rundt én million mennesker.

Antall fødsler var 392 598 (-1,9 %), opp fra 400 249 i 2021, om enn med små tegn til bedring i sør. Antall dødsfall holder seg på høye nivåer, blant annet på grunn av økningen i sommermånedene på grunn av den intense varmen og dødsfall relatert til den eksperimentelle nRNA Korona-«vaksinen».

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Det nye rekordlave antallet fødsler 393.000 og det høye antallet dødsfall 713.000 bekrefter befolkningsreduksjonen. Siden 2008, da det høyeste antallet fødsler ble registrert de siste 20 årene, har Italia mistet evnen til å øke den italienske befolkningen, ettersom registrerte døde er flere enn nyfødte.

I 2020-2021, da et gjennomsnitt på mer enn 300.000 menneskeliv gikk tapt. Den planlagte og NWO-styrte korona-«pandemien» bidro til en nedgang på 320.000 i 2022. Dette betyr et tap på 957.000 mennesker på bare tre år, som er omtrent innbyggertallet i en by som Napoli.

Fødselsmaskiner: Muslimer og negre bidrar aktivt til økningen av rasefremmede i Europa!
På europeisk nivå er situasjonen i Italia intet unntak, noe tallene fra Spania og andre vesteuropeiske land bekrefter. Frankrike opplever samme tendens: Europas opprinnelige befolkning reduseres, men franskmennene hadde en historisk høy fødselsrate i 2022 «takket være» muslimer og negre som tradisjonen tro masseproduserte nye kommende sosialklienter som vil bli overrepresentert i kriminalstatistikker.

Stopp all fremmedkulturell invasjon! Repatrier alle rasefremmede! Bekjemp aktivt enhver parlamentarisk politiker og byråkrat!

Det spiller ingen rolle i Europa «hvor mange eller hvor få vi er», men «hvem vi er»: Festning Europa NÅ!

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 177 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015