header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

pakkisEt utvalg av importerte voldtektsmenn. De som tror at folkeforræderne i stortingspartiet vil gjennomføre det samme her i Norge er naive drømmere. Bilde BBC/Police

Hvem hadde trodd dette?

Etter år med blindhet i politiske meningskorridorer, har Storbritannia nå opprettet en arbeidsgruppe for å bekjempe seksuelle overgrep mot kvinner og jenter – med mer oppmerksomhet på de mistenktes etniske bakgrunn.

Det er bemerkelsesverdig at Storbritannias innenriksminister Suella Braverman retter seg mot pakistanske menn, som hun beskylder for å spre «kulturelle verdier som er sterkt i motsetning til britiske verdier». Ministeren refererte til overgrepsskandalene i Rotherham og Rochdale.

Den britiske regjeringen ønsker å slå ned på seksuell utnyttelse av kvinner og jenter, og tar større hensyn til de mistenktes etniske bakgrunn. Den konservative statsministeren Rishi Sunak kunngjorde mandag opprettelsen av en arbeidsgruppe som også skal trekke på data om etnisitet.

«Alt for lenge har politisk korrekthet hindret oss i å luke ut avskyelige kriminelle som utnytter barn og unge kvinner», sa Sunak. «Ingenting skal hindre oss i å utrydde disse farlige gjengene.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Vi har tidligere publisert en artikkel om denne avskyelige Rotherham og Rochdale skandalen som woke-globalistene ikke ønsket å etterforske av frykt for å bli definert som «rasister.»

Pakistanske menn sprer «kulturelle verdier som er sterkt i motsetning til britiske verdier». Noen som tror at situasjoner som dette i England ikke eksisterer i Norge?

Det er bemerkelsesverdig at Storbritannias innenriksminister Suella Braverman retter seg mot pakistanske menn, som hun beskylder for å spre «kulturelle verdier som er sterkt i motsetning til britiske verdier». Ministeren refererte til overgrepsskandalene i Rotherham og Rochdale. Omfanget av skandalen ble klart da det i 2014 ble publisert en etterforskningsrapport som tok oversikt over omfanget av forbrytelsene og avslørte tildekning og svikt fra etatsansatte, politi og lokalpolitikere. Minst 1400 barn og unge ble systematisk misbrukt og seksuelt slavebundet i og rundt byen Rotherham og andre steder i det sentrale England av hovedsakelig britisk-pakistanske gjenger. Dette resulterte i (gruppe)voldtekter, tvangsprostitusjon og «trafficking» – som gikk videre fra en gruppe menn til den neste.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Selvsagt kommer det kritikk fra de «politisk korrekte» woke-globalistene
Til tross for denne importerte fandenskapen, er det de i denne debatten som mener at Bravermans ordvalg gir næring til «hat mot minoriteter». Såkalte selverklærte eksperter – som sveitsisk urverk – anklager regjeringen for statlig rasisme. Sannheten er imidlertid at å ignorere realiteter tidligere har resultert i utallige skader i Storbritannia, som i samtlige europeiske land som masseimporterer dysfunksjonelle rasefremmede.

Nettredaksjonen

Kilde: PM to clamp down on Grooming Gangs - GOV.UK (www.gov.uk)

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 93 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015