header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

klimaidioterDen ansvarlige dommeren: «De må og skal straffes for kaoset de har skapt slik at andre avskrekkes i å etterligne slike aksjoner.»

Totalt hjernedøde fanatikere nekter å innse vitenskapelige fakta at menneskeskapt CO2 utslipp bare utgjør 4 % av de totale utslippene.
Symbolbilde: MikeDotta Shutterstock.com

En av disse klimaterroristene hadde midlertidig blokkert en viktig Themsen-bro sammen med en kamerat. En britisk domstol har nå vist at det knapt finnes en regjering som lar seg terrorisere av de samfunnsskadelig og farlige klimagalninger i motsetning til her i Norge.

En av de to klimaterroristene ble dømt til fengsel i tre år! Den andre klima-idioten fikk en velfortjent fengselsstraff på to år og syv måneder. Begge var tidligere funnet skyldige i å ha forstyrret den offentlige ro og orden.

Terroraksjonen fikk alvorlige konsekvenser for den vanlige borger, kritisk samfunnsstrukture som helse, brann, politiet og næringslivet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

De to kriminelle terroristene fra den woke venstreekstremistiske gruppen «Just Stop Oil» klatret opp på søylene til Queen Elizabeth II Bridge i Dartford øst for London i begynnelsen av oktober i fjor. Denne hengebroen og ringveien er en av de travleste trafikkrutene i Storbritannia. De to klimaterroristene klatret ved hjelp av profesjonelt klatreutstyr til en høyde på rundt 60 meter. Broen måtte stenges for trafikk i 40 timer, meldte BBC den gang.

Den ansvarlige dommeren begrunnet de milde dommene med at dette vil ha en avskrekkende effekt for andre klima-gærninger: «De må og skal straffes for kaoset de har skapt slik at andre avskrekkes i å etterligne slike aksjoner.»

Den terroristiske venstre-ekstremistiske gruppen «Just Stop Oil» blir finansiert av den beryktete NGO-organisasjon til George Soros, «Open Foundation». En annen gruppe kriminelle er «Last Generation» som krever av den britiske regjeringen en umiddelbar stans av alle nye olje- og gassprosjekter. I februar ble fem medlemmer av gruppen som teipet seg selv til rammen av en kopi av Leonardo da Vincis The Last Supper in London, bøtelagt.

Andre land viser også at brudd på lover og regler innebærer konsekvenser
Tyskland viser i praksis gjennom at rettsapparatet ikke er villig til å akseptere klimaterror uten reaksjoner.

Terroraksjoner har ført til dødsfall, som i Berlin i februar hvor en sykebil ikke kunne bringe en livstruende pasient til sykehuset.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Klimagærningene limer seg fast i forskjellige gater uten konsekvensanalyser for samfunnsstukturen eller å erkjenne vitenskapelige fakta at menneskeskapt CO2 utslipp bare utgjør 4 % av de totale utslippene.

Et eksempel på galskapen og hvordan en innbilt klimakrise følger en agenda utarbeidet av noen superkapitalister viste vi til i denne artikkelen:
http://fmi.no/2665-vi-lever-i-komplett-sinnsyke-tider-bill-gates-investerer-i-masker-for-kyr-260323.html

De organiserte kriminelle i «Letzte Generation» (Siste generasjon) blir finansiert fra en amerikansk NGO. De er stramt organisert og mange er faktisk heltidsansatte.

Totalt hjernedød! Sjokkert over å bli dømt for å brutt gjeldende lover
En av de dømte får selvsagt propagandere i systemmedia at han er redd og har angst: «Jeg vil ikke i fengsel, denne straffen skremmer meg enormt.»

Han har sittet varetektsfengslet flere ganger og bekrefter sin hjerneskade når han gråtkvalt uttalte: «Det er klart for meg at den større begrensningen av frihet, er klimaendringer. Jeg vet hvorfor jeg gjør det og hvorfor det er så viktig for meg.»

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 675 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015